Μέσω βίντεο στο Twitter μας συστήνεται ο νέος Γερμανός πρέσβης

raixel

«Η Γερμανία αισθάνεται ντροπή για τον τρόμο και τα δεινά που σκόρπισε στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ερνστ Ράιχελ - Στα ελληνικά μιλά ο πρέσβης στην αρχή και στο τέλος του μηνύματος

Ο νέος πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα, Ερνστ Ράιχελ, συστήθηκε στους Έλληνες πολίτες μέσα από ένα βίντεο που «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Twitter.

Στο βίντεο, διάρκειας 2 λεπτών, ο Ράιχελ δηλώνει ενθουσιασμένος για την υποδοχή και αναφέρεται στους στόχους που έχει θέσει, στη διάρκεια της θητείας του.

Το μήνυμα του νέου Γερμανού πρέσβη, που ξεκινά και ολοκληρώνεται στην ελληνική γλώσσα, αναφέρει:

«Η Ελλάδα έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη για την ιστορία της. Τουναντίον η Γερμανία αισθάνεται ντροπή για τον τρόμο και τα δεινά που σκόρπισε στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Εμείς οι Γερμανοί έχουμε χρέος να μην το λησμονούμε αυτό ποτέ. (…) Είναι στο χέρι μας όμως να φτιάξουμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον».

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Fotis

Ο άνθρωπος ήρθε με καλή διάθεση και τα αριστερά σκύβαλα αρχίζουν να κράζουν.

κα

Άσε τις ντροπές και πλήρωσε τουλάχιστον το κατοχικό δάνειο που ξέχασε να χαρίσει στη Γερμανία ο Κ. Καραμανλής!

Έλλην

Καλώς μας ήρθες και καλή θητεία. Ακόμα και στη βόρεια Κορέα υπάρχουν πρεσβείες ξένων κρατών. Ας προσγειωθούμε άπαντες.

ΒΡΕΣ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ!

ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ, ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ; Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ, ΟΜΩΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΡΕ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ! Η ΑΠΟΙΚΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑ!

Μπα

Καινούργιο φρούτο έστειλαν οι ΟΥΝΟΙ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης