Άρειος Πάγος: : Ποιοι επικράτησαν σε ψήφους στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής

Άρειος Πάγος: : Ποιοι επικράτησαν σε ψήφους στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής

Η Βουλή θα συντάξει έκθεση με τη γνώμη της, την οποία θα αποστείλει στο Υπουργικό Συμβούλιο το οποίο θα λάβει και την τελική απόφαση 

aridd
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής με θέμα την ακρόαση των προεπιλεγέντων προσώπων για τη θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ψηφοφορία η οποία διεξήχθη μεταξύ των μελών της επιτροπής, στην πρώτη θέση ισοψήφισαν η Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κυρία Ειρήνη Καλού και η Αρεοπαγίτισσα κυρία Διονυσία Μπιτζούνη, ενώ τρίτη σε πολύ κοντινή απόσταση αναδείχθηκε η Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κυρία Δήμητρα Κοκοτίνη.

Ακολούθησαν κατά σειρά ο Αρεοπαγίτης κ. Γεώργιος Χοϊμές, η Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κυρία Αγγελική Αλειφεροπούλου και η Αρεοπαγίτισσα κυρία Αρτεμισία Παναγιώτου.

Η Βουλή θα συντάξει έκθεση με τη γνώμη της, την οποία θα αποστείλει στο Υπουργικό Συμβούλιο το οποίο θα λάβει και την τελική απόφαση. Υπενθυμίζεται ότι σε αυριανή συνεδρίαση η διάσκεψη θα ακροαστεί τους υποψηφίους για τη θέση Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης