Ξήλωσαν τις καλωδιώσεις από επιχείρηση στο Κιλκίς

Ξήλωσαν τις καλωδιώσεις από επιχείρηση στο Κιλκίς

Για κακή τους τύχη, όμως, από το σημείο όπου βρίσκεται η επιχείρηση περνούσε μια περιπολία αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. που γνώριζαν ότι ήταν κλειστή

kalodia-ena-pis
Ανυπολόγιστη ζημιά προκάλεσαν τρεις νεαροί «κυνηγοί» χαλκού στις εγκαταστάσεις μιας επιχείρησης σε περιοχή του Κιλκίς, την οποία διέρρηξαν μέρα- μεσημέρι και άρχισαν να ξηλώνουν ανενόχλητοι όλες τις καλωδιώσεις αρπάζοντας καλώδια χαλκού συνολικού μήκους 76 μέτρων!

Για κακή τους τύχη, όμως, από το σημείο όπου βρίσκεται η επιχείρηση περνούσε μια περιπολία αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. που γνώριζαν ότι ήταν κλειστή. Μόλις αντιλήφθηκαν ότι απ' έξω ήταν παρκαρισμένο ένα όχημα και κάποιοι βρίσκονταν στο εσωτερικό, μπήκαν μέσα και έπιασαν στα πράσα τους τρεις Έλληνες ηλικίας 24, 21 και 21 χρόνων, που είχαν στην κατοχή τους γάντια και διαρρηκτικά εργαλεία.

Όλα κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς που τους απήγγειλε την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής από κοινού, ενώ τα κομμένα καλώδια αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της επιχείρησης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης