Διάλογο για τις γειτονιές της Αθήνας «ανοίγει» ο Κώστας Μπακογιάννης

Διάλογο για τις γειτονιές της Αθήνας «ανοίγει» ο Κώστας Μπακογιάννης

Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του συνδιασμού «Αθήνα Ψηλά» οι πολίτες της Αθήνας μπορούν να εντοπίσουν και να αξιολογήσουν τα θέματα που απασχολούν τη γειτονιά τους

4610338
Διάλογο με τους πολίτες της Αθήνας για όλα τα θέματα και τα προβλήματα στις γειτονιές της πόλης ανοίγει ο Κώστας Μπακογιάννης μέσα από την διαδραστική ιστοσελίδα του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά». To www.athinapsila.gr , που είναι ήδη στον «αέρα», αποτελεί την ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσα από την οποία οι δημότες της Αθήνας αλλά και όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερώνονται για τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα του Κώστα Μπακογιάννη για την πόλη.

Στην ενότητα της σελίδας,υπό τον τίτλο «Η πόλη σου ανήκει» ,υπάρχει ένας αναλυτικός χάρτης με τα επτά Δημοτικά Διαμερίσματα της Αθήνας. Σε κάθε Διαμέρισμα ο ενδιαφερόμενος βρίσκει την γειτονιά για την οποία ενδιαφέρεται και μπορεί να αξιολογήσει ποια, κατά την άποψη του, είναι τα πιο σημαντικά από την εξής λίστα θεμάτων:

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - ΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ – ΠΡΟΝΟΙΑ

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ / ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

Κλείσιμο
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΧΩΡΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΧΩΡΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΜΕΑ

ΔΟΜΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΔΡΟΜΟΙ/ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ/ΠΛΑΤΕΙΕΣ)

Παράλληλα, ο πολίτης έχει την δυνατότητα να αναφερθεί σε οποιοδήποτε άλλο ζήτημα θεωρεί ότι είναι σημαντικό, καταθέτοντας τις δικές του προτάσεις που θα αξιολογηθούν από την ομάδα που επεξεργάζεται το πρόγραμμα του συνδυασμού. Με την διαδικασία αυτή, ο Κώστας Μπακογιάννης και οι συνεργάτες του θα διαμορφώσουν το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί προς έγκριση στους δημότες της Αθήνας.

Η σελίδα, που ανανεώνεται καθημερινά, είναι διαδραστική και δημιουργήθηκε τόσο για να ενημερώνει τους πολίτες, όσο και για να υποδέχεται τα μηνύματα τους. Συνδέεται με τα Social Media του συνδυασμού, όπου ομάδα συνεργατών του «Αθήνα Ψηλά», απαντά.
Εκτός από την δυνατότητα των επισκεπτών της ιστοσελίδας να διατυπώσουν τις απόψεις τους στην ενότητα «Η πόλη σου ανήκει» , η ιστοσελίδα έχει και μια σειρά από άλλες ενότητες:
-Ο τρόπος μας: Είναι ο χώρος του www.athinapsila.gr από όπου ο πολίτης μπορεί να ενημερωθεί για τις προτάσεις του Κώστα Μπακογιάννη και την στρατηγική του για τις αλλαγές που χρειάζεται ο Δήμος σε όλους τους τομείς.

-Έλα στην ομάδα μας: Ο επισκέπτης της σελίδας, μπορεί να δηλώσει τα στοιχεία επικοινωνίας με την ομάδα του "Αθήνα Ψηλά", είτε για να λαμβάνει ενημερώσεις, είτε για να ενταχθεί σε αυτή ως εθελοντής.

-Νέα: Το σημείο όπου γίνονται γνωστές, η δραστηριότητα και οι θέσεις που διατυπώνει ο συνδυασμός για τα θέματα που αφορούν στην Αθήνα.
unnamed__1_
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης