ΝΔ: Οι κορυφαίοι γύρισαν τις πλάτες στον πρωθυπουργό

ΝΔ: Οι κορυφαίοι γύρισαν τις πλάτες στον πρωθυπουργό

Προβλέπουν ήδη ποιο αποτέλεσμα θα έρθει, ως απάντηση στην καταστροφική πολιτική του Μνημονίου και αποφεύγουν  να εκτεθούν στη λαϊκή ψήφο...

ΝΔ: Οι κορυφαίοι γύρισαν τις πλάτες στον πρωθυπουργό
«Οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ γύρισαν τις πλάτες στον πρωθυπουργό, αρνούμενοι να μπουν στα ψηφοδέλτια», ανέφερε σχολιάζοντας την ανακοίνωση των υποψηφίων του ΠΑ.ΣΟ.Κ  για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Προφανώς, συμπλήρωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος, «προβλέπουν ήδη ποιο αποτέλεσμα θα έρθει, ως απάντηση στην καταστροφική πολιτική του Μνημονίου και αποφεύγουν όπως-όπως να εκτεθούν στη λαϊκή ψήφο».

Κλείσιμο
ΚΚΕ

Ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, σχολίασε: «Αυτά που συμβαίνουν με τις υποψηφιότητες σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ είναι για καλοκαιρινές επιθεωρήσεις και για τα πανηγύρια».

«Είναι ευτύχημα για το λαό που μπορεί να στηριχθεί στο ΚΚΕ. Σε συμπόρευση μαζί του μπορεί να αποκρούσει τα χειρότερα που του φέρνουν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και να αλλάξει τα πράγματα προς όφελός του» προσθέτει ο κ. Σοφιανός.

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ  

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝ Πάνος Σκουρλέτης, δήλωσε: «Η συνάντηση της Ανανεωτικής και Ριζοσπαστικής Αριστεράς με δυνάμεις του σοσιαλιστικού χώρου, που εναντιώνονται στην πολιτική του μνημονίου και επιδιώκουν την απεμπλοκή της χώρας απ’ αυτό, αποτελεί μια προοπτική ελπίδας που συσπειρώνει ένα μεγάλο μέρος των πολιτών σήμερα. Αυτό θα επιδιώξουμε να αποτυπωθεί στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης