Προς παραπομπή στην επιτροπή Δεοντολογίας ο βουλευτής Φωκάς για τις ύβρεις του

Προς παραπομπή στην επιτροπή Δεοντολογίας ο βουλευτής Φωκάς για τις ύβρεις του

Την παραδειγματική τιμωρία του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων που φώναξε «να καεί η... πο...να η Βουλή» αναμένεται να ζητήσουν μέλη της επιτροπής

fokas-vouli-new
Οι απαράδεκτες και αντικοινοβουλευτικές δηλωσεις του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκα θα απασχολήσουν την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλης κατα την σημερινή της συνεδρίαση που έχει προγραμματιστεί για τις 2 το μεσημέρι.

Το ενδεχόμενο επίπληξης ή παραδειγματικής τιμωρίας του κ Φωκα - αν και δεν περιλαμβάνεται στα θέματα της ημερήσιας διάταξης - αναμένεται να θέσουν μέλη της Διάσκεψης που εκφράζουν την έντονη δυσφορία τους για το περιεχόμενο της τοποθέτησης του βουλευτή σε συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ενδεικτική η επιστολή του βουλευτή Γεώργιου-Δημήτριου Καρρά σύμφωνα με την οποία ζητά από τον πρόεδρο της Βουλης Νίκο Βουτση την παραπομπή του κ Φωκα στην επιτροπη Δεοντολογίας.

epistoli-gia-foka


Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται πως ο κ Φωκας εμφανίζεται να ενθαρρύνει και να επαναλαμβάνει εμπρηστικά συνθήματα κατα της Βουλης της οποίας ειναι μέλος και απολαμβάνει τα σχετικά προνόμια.

Συγκεκριμένα βίντεο απο το συλλαλητήριο τον δείχνει να φωνάζει το σύνθημα «να καεί - να καεί η πο..να η Βουλή». Το κλίμα για τον βουλευτή έχει επιβαρυνθεί και απο το γεγονός οτι ο ίδιος απέφυγε να δείξει μεταμέλεια για τις δηλωσεις του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης