Κικίλιας: Ομολογία παραίτησης η δήλωση Καμμένου για τους δύο στρατιωτικούς

Κικίλιας: Ομολογία παραίτησης η δήλωση Καμμένου για τους δύο στρατιωτικούς

Ο κ. Κικίλιας επισήμανε πως η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι επιζητά την ειρήνη και τη συνεργασία με τους γειτονικούς λαούς, αλλά αυτό δε μπορεί να εκλαμβάνεται ως αδυναμία

kikili
«Ομολογία παραίτησης» την οποία η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να αποδεχτεί χαρακτηρίζει ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας τη δήλωση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μπορεί να παραμείνουν κρατούμενοι στην Τουρκία για 15 χρόνια.

Στην πολιτική όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, τονίζει σε συνέντευξή του στο «Έθνος», και η πραγματικότητα είναι ότι οι δύο ένστολοι κρατούνται πλέον επί 37 ημέρες στην Αδριανούπολη.

Ο κ. Κικίλιας επισήμανε πως η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι επιζητά την ειρήνη και τη συνεργασία με τους γειτονικούς λαούς, αλλά αυτό δε μπορεί να εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό, ο τομεάρχης τόνισε πως η ΝΔ δεν είναι αντίθετη σε λύση, αλλά η όποια συμφωνία θα πρέπει να εξυπηρετεί τη συμφέροντα της Ελλάδας και να σέβεται τις «ευαισθησίες των Ελλήνων».

Αυτό δεν μπορεί να γίνει όσο η ΠΓΔΜ επιμένει σε εκφάνσεις αλυτρωτισμού, ή μιλούν για έθνος «Μακεδόνων» ή «μακεδονική» γλώσσα.

Κάλεσε την κυβέρνηση να ευθυγραμμιστεί με την «συντριπτική πλειονότητα» της ελληνικής κοινωνίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης