Σκοπιανό: Συζητάει και το «Upper Macedonia» η Αθήνα; - Κοτζιάς: Έτοιμοι για ένα μεγάλο βήμα

kotzias_maket31

Πληροφορίες ότι η Ελλάδα υποχωρεί από το «Gornamakedonja» - Διαψεύδει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και ο Σκοπιανός ΥΠΕΞ - Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Νίμιτς, Κοτζιά και Ντιμιτρόφ στη Βιέννη

Για εποικοδομητικές συναντήσεις έκανε λόγο ο ειδικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, σε δηλώσεις του από την Βιέννη, όπου διεξήχθη η τριμερής συνάντηση μεταξύ του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, του ομολόγου του της ΠΓΔΜ, Νικολά Ντιμιτρόφ και του ίδιου του κ. Νίμιτς, για το ονοματολογικό των Σκοπίων.

Στη σύντομη δήλωσή του, ο κ. Νίμιτς έκανε μεν λόγο για μεγάλη βελτίωση στις συνομιλίες, ωστόσο υπογράμμισε ότι υπάρχουν πολλά δύσκολα ζητήματα, τα οποία γίνεται προσπάθεια να ξεπεραστούν. Ο ειδικός απεσταλμένος του ΓΓ του ΟΗΕ επανέλαβε εκ νέου ότι μια λύση θα βοηθήσει στη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Για μια ακόμα φορά, ωστόσο, ο κ. Νίμιτς δεν έγινε καθόλου σαφής ως προς το ποια θέματα παραμένουν σε εκκρεμότητα στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

«Εργαζόμαστε όλη τη μέρα πολύ εποικοδομητικά. Και αυτό μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι εν όψει του μέλλοντος. Παράλληλα, υπήρχε μία παράλληλη συνάντηση διπλωματικών αντιπροσώπων των δύο χωρών, για να εξετάσουν τα πιο διφορούμενα ζητήματα. Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Υπάρχουν δύσκολα ζητήματα που αντιμετωπίζονται και πρέπει  να επιλυθούν, αλλά κατά τη γνώμη μου υπάρχει μεγάλη βελτίωση σε διάφορα ζητήματα και όλα αυτά θα συμβάλουν στη σταθεροποίηση της περιοχής. Ελπίζω να εξακολουθήσουμε να εργαζόμαστε σε ένα τόσο εποικοδομητικό πλαίσιο» ήταν η δήλωση Νίμιτς.

Ο κ. Νίμιτς δεν δέχθηκε ερωτήσεις, ενώ οι δύο υπουργοί Εξωτερικών δεν παραχώρησαν κοινή συνέντευξη Τύπου, αλλά περιορίστηκαν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ της χώρας του, έκαστος.

Σε δήλωσή του στην ΕΡΤ, ο κ. Κοτζιάς εξέφρασε αισιοδοξία για την εξεύρεση λύσης και υπογράμμισε ότι έχουν εντοπιστεί τα δύσκολα ζητήματα, τα οποία πρέπει να επιλυθούν. Τόνισε ακόμη ότι έχουν τεθεί χρονοδιαγράμματα, δίχως ωστόσο να δώσει ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο ολοκλήρωσης των συνομιλιών για την επίλυση της διένεξης επί του ονοματολογικού.

Είμαστε έτοιμοι στην επόμενη συνάντησή μας να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα, εκτίμησε ο υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος ανέφερε: «Έχουμε καταγράψει, στις λεπτομέρειές τους, ποια είναι αυτά που συμφωνούμε και ποια είναι αυτά που διαφωνούμε. Έχουμε εντοπίσει τα κύρια θέματα για κάθε πλευρά και ελπίζω στην επόμενη συνάντησή μας να είμαστε έτοιμοι, για να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα».

Διπλωματική πηγή, την οποία επικαλέστηκε η κρατική τηλεόραση, ανέφερε ότι έγιναν βήματα μπροστά και «βρισκόμαστε πιο κοντά σε λύση». Η συζήτηση έγινε στη βάση των προτάσεων που έχουν τεθεί επί τάπητος και από τις δύο πλευρές, ενώ υπήρξε και προεργασία για τα επόμενα βήματα στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων Αθήνας και Σκοπίων, σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία για το όνομα της γείτονος (σ.σ. διασυνοριακή συνεργασία, οικονομικές-εμπορικές σχέσεις κ.ά.).

Στο ίδιο πλαίσιο και εφόσον υπάρξουν εξελίξεις, θα ακολουθήσει και νέα συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών με τον Μάθιου Νίμιτς, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνάντηση μεταξύ των πρωθυπουργών των δύο χωρών.

Με την σειρά του, ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ, χαρακτήρισε «παραγωγική» τη σημερινή συνάντηση στην Βιέννη με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Κοτζιά, που διεξήχθη υπό την αιγίδα του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.

«H συνάντηση ήταν παραγωγική, επιτεύχθηκε σχετική πρόοδος, με την έννοια ότι υπάρχουν θέματα που είναι δύσκολα και στα οποία υπάρχουν ακόμα διαφορές» ανέφερε ο Νίκολα Ντιμιτρόφ σε δηλώσεις του προς δημοσιογράφους της ΠΓΔΜ.

«Εργαστήκαμε στη λογική του τι είναι το πιο σημαντικό για την Ελλάδα, τι είναι το πιο σημαντικό για τη "Δημοκρατία της Μακεδονίας" και αν μπορούμε στον συμβιβασμό προς τον οποίο κινούμαστε να καλύψουμε αυτά τα δύο πράγματα . Εν τω μεταξύ, δεν συνιστά έκπληξη ότι όσο πιο κοντά πλησιάζουμε σε μία απτή λύση, πολλές δυσκολίες έρχονται στην επιφάνεια, δεν είναι παράξενο πως όσο πιο ανοιχτά και πιο συγκεκριμένα προχωράμε προς τη λύση, τόσο οι δυσκολίες βγαίνουν όλο και περισσότερο στην επιφάνεια» προσέθεσε ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ.

Η σημερινή συνάντηση ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί στο υπουργείο Εξωτερικών της Αυστρίας, το οποίο άνοιξε ειδικά γι' αυτόν τον σκοπό, καθώς είναι μέρα αργίας στην χώρα (Μεγάλη Παρασκευή). Συνεπώς, εύκολα κατανοεί κανείς ότι οι συζητήσεις, με πρωτοβουλία της Αυστριακής ΥΠΕΞ, διεξήχθησαν υπό καθεστώς μυστικότητας.

Χθες βράδυ οι κ.κ. Κοτζιάς και Ντιμιτρόφ είχαν μία αρχική συζήτηση σε δείπνο εργασίας, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, διεξήχθη σε καλό κλίμα και κράτησε τρεις ώρες.

Την ερχόμενη εβδομάδα, ο Νίκος Κοτζιάς θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

«Γαϊτανάκι» διαψεύσεων

Λίγο μετά την συνάντηση, το υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σημείωνε: «Ουδεμία διπλωματική ή άλλη ελληνική πηγή ισχυρίστηκε ότι η σκοπιανή πλευρά δήλωσε διατεθειμένη για ορισμένες αλλαγές στο Σύνταγμα της χώρας. Η συγκεκριμένη αναφορά αποτελεί σκόπιμη προβοκάτσια από την πλευρά όποιου μέσου διακίνησε τη συγκεκριμένη πληροφορία».

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η ελληνική πλευρά έκανε ένα βήμα πίσω. Από την ενιαία λύση και το αμετάφραστο όνομα, η Ελλάδα έκανε πίσω στην αναγραφή του νέου ονόματος των Σκοπίων. Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα, από το «Gornamakedonja», συζήτησε και το μεταφρασμένο «Upper Macedonia», δηλαδή στα ελληνικά «Ανω Μακεδονία».

Για να φτάσει εκεί, ωστόσο, ζητά ως αντάλλαγμα να είναι μία λύση erga omnes (δηλαδή, έναντι όλων) και να αποτυπωθεί αυτό με αλλαγές στο Σύνταγμα και δη στο άρθρο 49, που είναι πιο σημαντικό για την γείτονα χώρα. Ωστόσο, τα Σκόπια δείχνουν να «στυλώνουν» τα πόδια.

Τις πληροφορίες αυτές ωστόσο διαψεύδει, κατά πληροφορίες του protothema.gr, το ελληνικό ΥΠΕΞ, ενώ και ο Νικολά Ντιμιτρόφ έκανε νέα δήλωση, τονίζοντας, σε ανάρτησή του στο Twitter: «Η διαδικασία για το θέμα του ονόματος βρίσκεται σε μια λεπτή φάση και οι εικασίες ορισμένων μέσων ενημέρωσης προκαλούν ζημιά. Παραμένω σε όσα έχω πει στη δημόσια δήλωσή μου και πληροφορώ την κοινή γνώμη ότι δεν έχω κάνει κάποια περαιτέρω ενημέρωση».

ΣΧΟΛΙΑ (223)

Κωστας

διορθωστε με παρακαλω εάν κανω λαθος.στην φωτογραφια από αριστερα προς τα δεξια διακρινω έναν κυριο αθιγγανο έναν ανθελληνα σιωνιστή μια πρωην καθαριστρια και έναν προδοτη .στο βαθος η σημαια των απατεωνων των εθνων του οηε .

@και όμως....

Ως προς τον ...αθίγγανο να σου υπενθυμίσω πως προέρχεται από Ελληνες(!) γονείς...προφανώς από το παραπέτασμα, εξ' ού και το τόσο μίσος του για την Ελλάδα...

jan

γουδί ρε εθνοπροδότες.

Η ΙΣΤΟΡΙΚΉ ΑΛΉΘΕΙΑ

Παντού στο εξωτερικό ο ορθόδοξος χριστιανισμός θεωρείται η θρησκεία των σλάβων. Εκτός των αράβων ορθοδόξων, οι μόνοι ορθόδοξοι που το παίζουν "μη σλάβοι" είναι οι ρουμάνοι και οι greeks. Η αλήθεια είναι ότι το DNA και των δύο αυτών λαών είναι 70 %σλάβικο. Σε αυτές τις χώρες δυστυχώς επικράτησαν κάποιοι άπιστοι δυτικόδουλοι προδότες που ισχυρίζονταν, ότι οι μεν ρουμάνοι είναι λατίνοι (το 60 %των ριζών της ρουμανικής γλώσσας είναι σλαβικές και μέχρι πριν 100 χρόνια χρησιμοποιούσαν το κυριλικό αλφάβητο ),οι δε greeks αρχαίοι ελληνες. Η αλήθεια είναι ότι οι αρχαίοι ελληνες ήταν πρωτοσλαβικά φύλλα (μάθετε γλωσσολογία)και δεν ήταν ούτε εξωγήινοι, ούτε γερμανοί, ούτε ξωτικά από την κούφια γη. Για αυτό ελληνορθόδοξοι, διαλέξτε τι θέλετε να είστε . Σκυλιά που τριγυρίζουν εκλιπαρώντας γύρο από το τραπέζι των φράγκων η ισότιμοι άρχοντες στο τραπέζι της Μόσχας.

Εγκυκλοπαιδικό λεξικο

@Η ΙΣΤΟΡΙΚΉ ΑΛΉΘΕΙΑ 31/03/2018, 20:55 άλλο ένα κομπλεξικό μπάσταρδο που ταΪσαμε. Μην ασχολήσαι με εμάς και στενοχωριέσαι, στον ελεύθερο χρόνο σου διάβασε το λήμμα γιαταγάνι, κυρίως τι χρήση είχε στα μπάσταρδα

Θεωρία επισκόπου και καρδία μυλωνά!

Είχε βγει ένα πόστερ με κάτι και καλά Πελασγούς που βρίζαν τους Έλληνες. Εσύ, όμως, πρέπει να είσαι ακόμα πιο τρελός κι απ'αυτούς που'βγάλαν το πόστερ!

παοκτσή..

πρώτα είσαι ΄Ελληνας και μετά παοκτσής.Μην κάνεις τη χάρη σε κάποιους που θέλουν να μας διχάσουν.Μετά δεν θα είσαι ούτε παοκτσής!Αν είσαι από τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν πρέπει να τα λες αυτά.Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έχει φιλότιμο,τσίπα και πατριωτισμό!Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αγκαλιάζει όλους τους ΄Ελληνες και όλοι οι ΄Ελληνες τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!Είναι η πατρίδα όλων μας και ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ και πρέπει να είμαστε ενωμένοι.Αυτό να μην το ξεχνάς!

κούλης

Βάστα Αλέξη, Κοτζιά δώστα όλα . Ετσι θα με βγάλεις από την δύσκολη θέση. Εσύ μπορείς, οι δικοί σου και την μάννα τους δίνουν για το βουλευτιλίκι , και οι ΑΝΕΛ τα πάντα για την καρέκλα για να παίζει με πραγματικά στρατιωτάκια ο Μπούλης, εγώ έχω πολλούς αντιδραστικούς, εθνικιστές δεν μπορώ να το περάσω αν και το θέλω πάρα πολύ όπως και η αδελφή μου , και ο συχωρεμένος ο πατέρας μου που δεν τον άφησε τότε ο προδότης Σαμαράς, τον οποίον έχω τώρα πάλι , και μάλιστα τώρα ως πρώην πρωθυπουργός. Αυτά θα έγραφε ο Κυριάκος αν μπορούσε να εξωτερικεύσει την σκέψη του.

Βεροιώτης

Συντακτικό ακατανόητο. Μάθε να γράφεις Κουλέ.

Φιλίες κι αγγούρια

Βέτο κι εμπάργκο να τελειώνουμε με το γειτονικό μόρφωμα.

Δημήτρης

Μπερδέψαμε (κι εξακολουθούμε να μπερδεύουμε) μία γεωγραφική περιοχή, με ένα έθνος. Το έθνος μας ονομάζεται Ελλάδα. Αυτό δεν το αμφισβήτησε κανείς. 'Όταν μάλιστα ανεχθήκαμε ήδη αυτήν την ονομασία επί δεκαετίες. (Από το 1944 υπήρχε `Ομόσπονδη Δημοκρατία της Μακεδονίας' με `μακεδονική' γλώσσα αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ). Αλλά λογικά και νομικά δεν είναι εύκολο να τους απαγορευθεί. Και σίγουρα δεν θα το πετύχουμε με συλλαλητήρια ή με μποϋκοτάζ – που μάλλον αντίθετη επίδραση θα έχουν». Όλα αυτά ανήκουν στην ιστορία. Η Μακεδονική Αυτοκρατορία κατακτήθηκε από τους Ρωμαίους, ένας-ένας οι επίγονοι κατέρρευσαν. Οι Μακεδόνες του Αλέξανδρου σκόρπισαν. Ο χώρος όπου έζησαν αρχικά, έγινε Ρωμαϊκή επαρχία. Ήδη, δηλαδή, από τότε, η λέξη Μακεδονία ήταν γεωγραφικός κι όχι εθνοτικός προσδιορισμός. Τεράστιες μετακινήσεις λαών άλλαξαν και ξανά άλλαξαν την σύνθεση του πληθυσμού. Το μίγμα ήταν πλούσιο και ποικίλο. 'Έτσι έφτασε η λέξη «Μακεδονία» στις ευρωπαϊκές κουζίνες να σημαίνει την ετερόκλιτη σαλάτα φρούτων, ή λαχανικών. Η Ελληνική Μακεδονία είναι Ελληνική, όχι λόγω Μεγαλέξανδρου, Βεργίνας, Αριστοτέλη, κλπ. – αλλά διότι κατοικείται από Έλληνες. (Αλλιώς θα έπρεπε και η Σικελία – Magna Grecia – να είναι Ελληνική).

ΣΑΛΑΤΑ......

μήπως γνωρίζεις ποια γλώσσα μιλούσε ο Αριστοτέλης,ο Φίλιππος,ο Μεγαλέξανδρος? μήπως γνωρίζεις ότι είμαστε Ελληνες επειδή μιλούμε την ελληνική γλώσσα , έχουμε ελληνικό πολιτισμό,συνείδηση,ταυτότητα,ήθη και έθιμα? μήπως γνωρίζεις ποια ήταν τα ιστορικά σύνορα της αρχαίας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ? μήπως γνωρίζεις ότι η γλώσσα,η θρησκεία και η ταυτότητα πρωτίστως συνιστούν εθνοτικό προσδιορισμό εντός και εκτός γεωγραφικών συνόρων και κράτος το οποίο καταλαμβάνει μια γεωγραφική περιοχή? έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί μετά από πολέμους και ανακατατάξεις γεωγραφικές που υπέστη η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ομιλείται και σήμερα στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ η ελληνική γλώσσα,συνεχίζονται τα ίδια ήθη και έθιμα,διατηρείται και σήμερα ο πολιτισμός και η ιστορική μνήμη? έχεις διαβάσει και έχεις μελετήσει τι θα πει γλώσσα,διάλεκτος,ιδιωματισμοί,ήθη και έθιμα κ.λ.π και πώς αυτά συγκλίνουν ή όχι σε ταυτότητα, καταγωγή και γλώσσα? Και εάν όπως λες στον ΟΗΕ ,κάπου,κάποτε,από κάποιους(ομόσπονδα κρατίδια,ΤΙΤΟ ,πολιτικά και γεωπολιτικά παιχνίδια,ψυχρός πόλεμος)"αναγνωρίστηκε","μακεδονική γλώσσα" έφερε ή φέρει το "μακεδονική"αφορά φυσικά σλαβική διάλεκτο!Εως τώρα δεν υπάρχει ιστορικώς καμία μακεδονική και "μακεδονική γλώσσα"?Διότι πολύ απλά στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ωμιλείτο από την αρχαιότητα η ελληνική! ποιος σου είπε ότι εκλαμβάνεται η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ως εθνοτικός προσδιορισμός από μέρους μας?Ξέρεις τι λες?Πού το συνάντησες εσύ αυτό το πράγμα?΄Εθνος είναι η Ελλάδα στην οποία ανήκει η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.Οι γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας δεν είναι ταυτόχρονα και έθνη!Οι γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδος συνιστούν το έθνος διότι έχουν κοινά γνωρίσματα! Είπες:"Η Ελληνική Μακεδονία είναι Ελληνική, όχι λόγω Μεγαλέξανδρου, Βεργίνας, Αριστοτέλη, κλπ. – αλλά διότι κατοικείται από Έλληνες. (Αλλιώς θα έπρεπε και η Σικελία – Magna Grecia – να είναι Ελληνική)." Τι λές?Ο Αριστοτέλης και ο Μεγαλέξανδρος δεν ήταν Ελληνες?Οι ΄Ελληνες να σου θυμίσω που κατοικούν στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μιλούν την ελληνική γλώσσα,τη γλώσσα που μιλούσε και ο Μεγαλέξανδρος και ο Αριστοτέλης κ.λ.π η οποία περιοχή βρίσκεται σε έναν ενιαίο γεωγραφικό χώρο που ονομαζεται ΕΛΛΑΔΑ!και συνεπώς είναι ελληνική.H Σικελία έχει ΄Ελληνες.Η διαφορά με τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ότι στη ΣΙΚΕΛΙΑ και σε πολλές άλλες χώρες που κατοικούν ΄Ελληνες,το επίθετο ¨ελληνική"προσδιορίζει τον ελληνισμό,την ταυτότητα,και όχι φυσικά το γεωγραφικό σκέλος. Και αυτό ισχύει για όλες τις χώρες,έθνη και κράτη αντίστοιχα.

σοφια

"'Όταν μάλιστα ανεχθήκαμε ήδη αυτήν την ονομασία επί δεκαετίες. (Από το 1944 υπήρχε `Ομόσπονδη Δημοκρατία της Μακεδονίας' με `μακεδονική' γλώσσα αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ)." Ναι αν ισχύει αυτό τότε καλά το είπες απλώς το ανεχτήκαμε! αλλά δεν συμφωνήσαμε ούτε ασχοληθήκαμε.Αυτό δε σημαίνει ότι διαιωνίζουμε ένα "έγκλημα". Κάναμε λάθη αλλά όχι τα τραγικά.Τώρα είναι ώρα να μην κάνουμε κανένα.Τόσο απλά.

ο Ασχετος

Σκοπος ζωής να πουληθεί η Ελλάδα μέσα σε μια τετραετία - γιατί ξέρουν δεν θα υπάρξει άλλη . Και τα καταφέρνουν ...

Σωτήρης

Την έχουν "ψωνίσει" σε τέτοιο βαθμο που νομίζουν οτι μπορούν να μοιράζουν Ελλάδα αριστερά και δεξιά. Δεν έχουν καταλάβει οτι θα έχουν την τύχη του Τσαουσέσκου

Montazieros

Ο Κοτζιάς έχει κάτι το αρχοντικό πάνω του. Θα μπορούσε να ήταν πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ και πρόεδρος της ενώσεως για την προστασία της λευκής αρκούδας της Σιβηρίας. Εδώ στην Ελλάδα αδικείται.

ΩΡΑΙΟ.....

Μπράβο φίλε,επιτυχημένο.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

trikalal-theodorikakios

Ο υπ. Εσωτερικών θα συζητήσει το θέμα αυτό αναλυτικά με όλους τους δημάρχους ώστε να συμπεριληφθεί στο νέο νόμο που θα ρυθμίζει και θα απλοποιεί τα θέματα της Αυτοδιοίκησης αλλά και τις σχέσεις της με το κράτος

areios_pagos3

Οι έξι υποψήφιοι για την θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα περάσουν από ακρόαση μεθαύριο Παρασκευή - Την επόμενη εβδομάδα πιθανότατα θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο προκειμένου να προχωρήσει στις τελικές επιλογές για την πλήρωση των θέσεων του νέου προέδρου και του νέου εισαγγελέα του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας

kyriakos_mitsotakis_esamea_tria

Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και επισήμανε ότι οι δράσεις της κυβέρνησης για την λύση των προβλημάτων θα συντονίζεται από τον ίδιο προσωπικά

5
kerameos_kapnisma

Συνάντηση της υπουργού Παιδείας με ειδικούς από την Εθνική Επιτροπή για τον Έλεγχο του Καπνίσματος του υπουργείου Υγείας και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη - Ποιοι είναι οι στόχοι του υπουργείου Παιδείας