Χατζηδάκης στο ΘΕΜΑ 104,6: Έχουμε δύο κυβερνήσεις στη συσκευασία του ενός για το Σκοπιανό

Χατζηδάκης στο ΘΕΜΑ 104,6: Έχουμε δύο κυβερνήσεις στη συσκευασία του ενός για το Σκοπιανό

«Από τη μία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που θέλει σύνθετη ονομασία και η κυβέρνηση ΑΝΕΛ που λέει όχι. Δεν μπορεί να έχουμε μια κυβέρνηση που το μόνο που τους ενώνει είναι η παραμονή στην εξουσία» εξήγησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Χατζηδάκης στο ΘΕΜΑ 104,6: Έχουμε δύο κυβερνήσεις στη συσκευασία του ενός για το Σκοπιανό
Κριτική στη στάση της κυβέρνησης για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων
άσκησε ο
Κωστής Χατζηδάκης μέσω του
ΘΕΜΑ 104,6
Κλείσιμο
κάνοντας λόγο για «μια κυβέρνηση στη συσκευασία του ενός».

«Από τη μία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που θέλει σύνθετη ονομασία και η κυβέρνηση ΑΝΕΛ που λέει όχι. Δεν μπορεί να έχουμε μια κυβέρνηση που το μόνο που τους ενώνει είναι η παραμονή στην εξουσία» εξήγησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Χατζηδάκης ξεκαθάρισε, επίσης, ότι «εμείς (σ.σ. η ΝΔ) δεν έχουμε μετακινηθεί από τη θέση για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό έναντι όλων».

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρος της ΝΔ η κυβέρνηση έχει στο μυαλό της τον Σεπτέμβριο του 2018 για εκλογές «βλέποντας και τις ψευτοπαροχές που δίνουν». «Αλλά ξεχνούν ότι έχουν υπογράψει πέρυσι το 4ο μνημόνιο με περικοπές συντάξεις, μείωση αφορολογήτου και υπερταμείο για 98 χρόνια» συμπλήρωσε με νόημα.

Επέμεινε, τέλος, ότι όσο πιο γρήγορα φύγει η κυβέρνηση τόσο το καλύτερο καθώς, όπως είπε, «όσο παρατείνεται αυτή η κατάσταση στη χώρα και όλοι λένε ότι δεν πρόκειται για μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται το έργο για την επόμενη κυβέρνηση».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης