Πρόκληση Γιλντιρίμ από την Αθήνα: Παραβιάσεις κάνουν και τα ελληνικά μαχητικά!

Πρόκληση Γιλντιρίμ από την Αθήνα: Παραβιάσεις κάνουν και τα ελληνικά μαχητικά!

«Το θέμα είναι να μην κορυφώνεται η ένταση» είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός και ζήτησε να επιστραφούν στην Τουρκία οι 8 πραξικοπηματίες - «Να βλέπουμε τα θέματα με θετικό τρόπο γιατί είστε κι εσείς μηχανικός» είπε ο Τσίπρας

Σε μια απίστευτη πρόκληση την οποία ανέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος δεν απάντησε αν και είχε το χρόνο και την ευκαιρία να το κάνει, προχώρησε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ στην κοινή συνέντευξη τύπου μετά τη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα ομόλογό του.

«Λάβαμε υπόψη μας το θέμα των παραβάσεων και παραβιάσεων που γίνονται εκατέρωθεν. Το θέμα είναι να μην κορυφώνεται η ένταση» είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός χωρίς να πάρει απάντηση από τον Αλέξη Τσίπρα μολονότι με τη τη λογική του συμψηφισμού, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας προσπάθησε να κατοχυρώσει με δημόσια δήλωση που έκανε ευρισκόμενος στην ελληνική πρωτεύουσα ότι παραβιάσεις στο Αιγαίο κάνουν και τα ελληνικά μαχητικά, ανατρέποντας μία πάγια γραμμή της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. 

Ουσιαστικά ο Τούρκος πρωθυπουργός αξιοποίησε αριστοτεχνικά τη δήλωση του Έλληνα πρωθυπουργού που είχε προηγηθεί όταν ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε στην ίδια συνέντευξη τύπου ότι «η θετική ατζέντα πρέπει να βασιστεί στις σχέσεις καλής γειτονίας και σεβασμού χωρίς εκατέρωθεν ενέργειες που την υπονομεύουν».

Βέβαια ο Έλληνας πρωθυπουργός για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις είχε αναφερθεί στη σημαντική αύξηση των υπερπτήσεων και των παραβιάσεων του εναέριου χώρου. «Του τόνισα ότι αυτή η κατάσταση δεν βοηθά καθόλου, η στρατιωτική δραστηριότητα και η τουρκική παραβατικότητα δεν μπορεί να συνεχιστεί» είπε ο Αλέξης Τσίπρας

Μάλιστα τόνισε ότι με τη στάση αυτή αυξάνονται επικίνδυνα οι κίνδυνοι για το ατύχημα ανακοινώνοντας συμφωνία για ανοιχτή επικοινωνία των αρχηγών των ενόπλων δυνάμεων προκειμένου «να προλαβαίνουμε και όχι να καταστείλουμε εντάσεις».

Η τελευταία αναφορά για το θέμα έγινε από τον Τούρκο πρωθυπουργό ο οποίος είπε ότι θέμα είναι να μην κορυφώνεται η ένταση, προσθέτοντας ότι η απευθείας επαφή μεταξύ μας θα βοηθήσει ώστε οι εντάσεις να επιλύονται στα αρχικά τους στάδια. Τι είπαν για τους 8 Τούρκους αξιωματικούς

Οι δύο πρωθυπουργοί ερωτήθηκαν και για την υπόθεση των Τούρκων αξιωματικών για τους οποίους η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί κατά της έκδοσης τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας από την πλευρά του τόνισε ότι «στην Ελλάδα όπως ασφαλώς και στην Τουρκία υπάρει απόλυτη διάκριση ανάμεσα στη δικαστική και την εκτελεστική εξουσία. Η Δικαιοσύνη είναι απολύτως αυτόνομη και ανεξάρτητη, τις αποφασεις της της σεβόμαστε είτε διαφωνούμε είτε συμφωνούμε. Η δικαιοσύνη έχει αποφασίσει ως προς τα θέματα της έκδοσης των 8 αν και υπάρχει και το θέμα της έφεσης».

Θέλησε, μάλιστα, να διαβεβαιώσει τον Τούρκο ομόλογό του ότι «η Ελλάδα είπε από την πρώτη στιγμή ότι οι πραξικοπηματίες δεν είναι ευπρόσδεκτοι στη χώρα μας».

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ από την πλευρά του επανέλαβε ότι για την Άγκυρα «πρέπει να επιστραφούν αυτοί οι επίδοξοι πραξικοπηματίες». «Φυσικά υπάρχει διάκριση εξουσιών, βεβαίως η δικαιοσύνη θα πάρει τις αποφάσεις και η εκτελεστική εξουσία θα κάνει αυτά που την αφορούν» πρόσθεσε και κατέληξε για το θέμα ότι «οι πραξικοπηματίες παρότι σεβόμαστε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης πιστεύουμε ότι δεν θα κάνουν πραξικόπημα των ελληνοτουρκικών σχέσεων».

Δεν είναι το τέλος του δρόμου για το Κυπριακό η σύνοδος της Γενεύης

Στις κοινές τους δηλώσεις οι δύο πρωθυπουργοί αναφέρθηκαν και στο Κυπριακό με αφορμή και τη σύνοδο της Γενεύης στο τέλος Ιουνίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας επάνελαβε ότι πρέπει να υπάρξει λύση στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ εντός του πλαισίου του ευρωπαϊκού κεκτημένου και γι' αυτό ζήτησε να υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας προκειμένου να γίνουν βήματα προς τα εμπρός στην Ελβετία κα όπου αλλού ο διάλογος μπορεί να πηγαίνει μπροστά.

Σχολιάζοντας, δε, την δήλωση του ειδικού απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ Έσπερ Άιντε «για το τέλος του δρόμου στη Γενεύη» ο Αλέξης Τσίπρας του θύμισε τη φράση του Ισπανού ποιητή «διαβάτη δρόμος δεν υπάρχει το δρόμο το βρίσκεις προχωρώντας».

Ο Τούρκος πρωθυπουργός ζήτησε να υπάρξουν μεγαλύτερες προσπάθειες για την επίλυση του ζητήματος τονίζοντας ότι δεν αφορά τον ΟΗΕ αλλά τους Ελληνοκυπρίους και τους Τουρκοκυπρίους. «Τα Ηνωμένα Έθνη συμβάλλουν στην επίλυση αλλά είναι θέμα των δύο κοινοτήτων» πρόσθεσε ο κ. Γιλντιρίμ ενώ απαντώντας στη ρήση του Αλέξη Τσίπρα είπε ότι εμείς στην Τουρκία λέμε ότι «τελειώνει η ζωή αλλά ποτέ ο δρόμος».

«Καρφιά» Γιλντιρίμ κατά της ΕΕ και στήριξη Τσίπρα στην ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ

Ξεχωριστή αναφορά έκαναν οι δύο πρωθυπουργοί στο προσφυγικό αλλά και την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι η συνεργασία Ελλάδας-Τουρκίας στο πεδίο της προσφυγικής κρίσης πήρε πολύ καλό βαθμό, προσθέτοντας ότι χάρη στη συνεργασία των δύο χωρών η δύσκολη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας βοήθησε στη μείωση των θανάτων.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε ότι τόνισε στον Μπιναλί Γιλντιρίμ ότι η Αθήνα στηρίζει σταθερά την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας «όχι μόνο γιατι θεωρούμε ότι θα συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν αλλά και επειδή μπορεί να αποτελέσει τη βάση για περαιτέρω συνεργασία στην περιφερειακή ανάπτυξη και στην αντιμετώπιση των προκλήσεων».

«Θα συνεχίσουμε να αποτελούμε μια πολύ στενή σύμμαχο της Τουρκίας στο ευρωπαϊκό πλαίσιο και θα στηρίζουμε σθεναρά τη φιλελευθεροποίηση των θεωρήσεων και την παροχή κονδυλίων της Ευρώπης για τα οποία υπάρχουν δεσμεύσεις από την ΕΕ για το θέμα των 3 εκατ. προσφύγων».

Ο Τούρκος πρωθυπουργός αναγνώρισε από την πλευρά του ότι η Ελλάδα υπήρξε αρωγός στην προσπάθεια της Τουρκίας και στην ευρωπαϊκή κατεύθυνση της Άγκυρας αν και επέκρινε τις Βρυξέλλες για την «πολύ αρνητική στάση μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα που δυστυχώς δεν συνέβαλε στη βελτίωση των διμερών μας σχέσεων».

«Θέλουμε να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα στις σχέσεις μας με την ΕΕ και αυτό το θέμα το έθεσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πρόσφατα στις Βρυξέλλες» συμπλήρωσε.

Καρφιά επιφύλαξε ο Τούρκος πρωθυπουργός και για το προσφυγικό λέγοντας ότι «ορισμένα από τα θέματα που θέσαμε όπως το ζήτημα των θεωρήσεων, της επανεισδοχής και της οικονομικής στήριξης της χώρας μου».

Τσίπρας-Γιλντιρίμ: Θα επιλύσουν τα ελληνοτουρκικά σαν... μηχανικοί

Με ένα ευφυολόγημα επιχείρησε ο Αλέξης Τσίπρας να θερμάνει το κλίμα ανάμεσα στον ίδιο και τον Τούρκο ομόλογό του Μπιναλί Γιλντιρίμ στο διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες πριν την έναρξη της επίσημης συνάντησής τους.

«Προσβλέπω στη δυνατότητα να βλέπουμε τα θέματα με θετικό τρόπο γιατί είστε κι εσείς απόφοιτος θετικών επιστημών, είστε μηχανικός κι εσείς όπως κι εγώ» είπε ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας λόγο για μια επίσκεψη που πραγματοποιείται σε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο για τις σχέσεις των δύο χωρών και τις ευρύτερες εξελίξεις στην περιοχή.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ στις πρώτες του δηλώσεις από το Μέγαρο Μαξίμου τόνισε ότι «δεν πρέπει να μας εμποδίσουν οι προκαταλήψεις ή οι παρανοήσεις ορισμένων θεμάτων». 

Ο Έλληνας πρωθυπουργός υποστήριξε ότι «πρέπει να ξαναφτιάξουμε το κλίμα προκειμένου να οικοδομήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας».

Κατά τον ίδιο «το προηγούμενο διάστημα και οι δύο λαοί πέρασαν δυσκολίες αλλά καμία χώρα δεν έχει εκμεταλλευτεί τις δυσκολίες αυτές αλλά αντίθετα βοήθησε η μια την άλλη».

Εξέφρασε, τέλος, την ελπίδα «το επόμενο διάστημα να αντιμετωπίσουμε με εποικοδομητικό τρόπο προκλήσεις και να προσεγγίσουμε με γενναιότητα ανοιχτά ζητήματα για δεκαετίες και να βρίσκουμε λύσεις».

Από την πλευρά του ο Τούρκος πρωθυπουργός ξεκίνησε τις δηλώσεις του με το τουρκικό ρητό ότι «ο γείτονας χρειάζεται μέχρι και τη στάχτη του ξύλου που καίει ο γείτονας».

Παράλληλα ζήτησε να αντιμετωπίζονται τα θέματα και τα προβλήματα στις σχέσεις των δύο χωρών «στα πλαίσια της λογικής και με ψυχραιμία»

«Θεωρώ ότι δεν πρέπει να μας εμποδίσουν οι προκαταλήψεις ή οι παρανοήσεις ορισμένων θεμάτων» συμπλήρωσε ο κ. Γιλντιρίμ.

Απαντώντας, δε, στο ευφυολόγημα του Έλληνα πρωθυπουργού ο Τούρκος ομόλογός του σχολίασε ότι «είμαστε και οι δύο μηχανικοί και έχουμε ένα πραγματιστικό και θετικό τρόπο προσέγγισης των προβλημάτων να αναλύουμε τις συντεταγμένες και να βρούμε τη λύση που χρειάζεται».

«Θα πρέπει να εστιάσουμε στις ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας και να δούμε τι θα κάνουμε με τις προκλήσεις τις οποίες πιστεύω ότι σε ένα ευρύ χρονικό πλαίσιο και σε κλίμα δικαιοσύνης και διαλόγου μπορούμε να επιλύσουμε» κατέληξε ο Τούρκος πρωθυπουργός εκφράζοντας την ελπίδα η επίσκεψή του να συμβάλει στην ανάπτυξη των διμερών σχέσεων τόσο σε επίπεδο εμπορικό όσο και σε επίπεδο ανθρωπίνων σχέσεων «μεταξύ μας».

ΣΧΟΛΙΑ (81)

@@@

Μπούρδες. Γενικολογίες και σαλιαρίσματα. Ο Τούρκος ΠΘ ήρθε στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να προπαγανδίσει τις Τουρκικές θέσεις στη Θράκη! Κι επειδή θα ήταν κάρφωμα να πάει μόνο στη Θράκη, αναγκαστικά περνάει από την Αθήνα και το Μαξίμου για να δείξει ότι τάχα ήταν διπλωματική επίσκεψη! Το ξέρει ο Τσίπρας αυτό, αλλά άβουλα και παθητικά άγεται και φέρεται από την ισχυρή Τουρκική διπλωματία που κάνει ανεμπόδιστα τη βρομοδουλειά της (την ενίσχυση των αποσχιστικών τάσεων στη Μουσουλμανική Θράκη) χρησιμοποιώντας την Ελληνική πλευρά ως βολικό πιόνι στην πανούργα επεκτατική πολιτική της. Με απλά λόγια, η Ελλάδα χρειάζεται πραγματικούς πολιτικούς αρχηγούς με πυγμή και γνώση για να αποκρούσει τις πονηρές εκ της πλαγίας οδού Τουρκικές προθέσεις κι όχι βουτυρομπεμπέδες άεργους πρώην καταληψίες, που με την κοροϊδία και το ψέμα στρογγυλοκάθονται και καμαρώνουν σήμερα στον πρωθυπουργικό θώκο, με μόνο στόχο την παραμονή στην εξουσία και στην καλοπληρωμένη καρέκλα της...

🇬🇷Epwnvmus🇺🇸

Ρε παιδια εχετε μιλήσει ποτε με έλληνες πιλότους; Φυσικα κ παραβιάζουμε τον τουρκικό εναέριο χώρο! Κ τα βατράχια μας κανουν "εισβολες" σε τουρκικό εδαφος. Η μηπως η ΕΥΠ δεν εχει παρουσία στην Τουρκία; Μην είστε αφελείς.. Οτι κανουν αυτοι, κάνουμε κ εμεις.

G.K

Απ' ότι έχω καταλάβει... εσύ παιδί μου σαν "πολιτικός μηχανικός" το μόνο που έμαθες να κάνεις καλά ήταν, όσο είσουν φοιτητής... να κάνεις καταλήψεις και να καταστρέφεις ό,τι υπήρχε μέσα στις στις αίθουσες και τώρα σαν πρωθυπουργός (τρομάρα σου)... να καταστρέφεις την χώρα που σε γέννησε! με λίγα λόγια... γεννήθηκες για την καταστροφή!!!

nfbill

άντε ρε όρνιο, σε φτύνει ο Τούρκος και κάθεσαι σαν χάχας και τον κοιτάς

Antifa

1 Ανεξάρτητο Κουρδικό κράτος. 2. Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων. 3. Επιστροφή των περιουσιών στους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης 4. Αναγνώριση από την Τουρκία του αναφαίρετου δικαιώματος της Ελλάδας για θαλάσσια σύνορα, στα 12 ναυτικά μίλια, όπως αναγνωρίζεταισε κάθε χώρα, βάσει των Συνθηκών του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας, πράγμα το οποίο έχει κάνει η ίδια η Τουρκία στα νότια και βόρεια θαλάσσια σύνορά της. 5. Να παύσει η Τουρκία να παρεμβαίνει στην σύγκρουση Αρμενίας-Αζερμπαϊτζαν και επιστροφή των περιοχών του Καραμπάχ στην Αρμενία, όπως αποφάσισε ο κυρίαρχος λαός του Καραμπάχ. 6. Κατάργηση των λευκών κελιών, όπου κρατούνται παράνομα Τούρκοι αντιφρωνούντες και σεβασμός στ' ανθρώπινα δικαιώματα. 7. Τερματισμός της παράνομης κατοχής στην Κύπρο και καταβολή αποζημιώσεων στις οικογένειες των σφαγιασθέντων και αποζημίωση σε όσους έχουν στερηθεί την απόλαυση της περιουσίας τους στα κατεχόμενα.

Χάχας

Άντε ρε Τσίπρα μηχανικέ. Ούτε καμπινέ πλαστικό δεν έχτισες ποτε σου παπάρα...

Λαέρτης

Μα τόσο τρελοί είστε να πιστεύετε ότι οι Τούρκοι θα υποχωρήσουν στο Κυπριακό και θα σταματήσουν τις προκλήσεις στο Αιγαίο; όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο είναι εντελώς ανόητος. Οι Τούρκοι την πλάκα τους κάνουν κάθε τόσο που γίνονται συναντήσεις και συζητούνται αυτά τα θέματα. Η μάλλον γίνονται ακόμα πιο επιθετικοί και πιο προκλητικοί μετά από κάθε διακρατική συνάντηση. Περιμένετε και σε λίγες μέρες ή εβδομάδες θα κάνουν ομαδικές και άνευ προηγουμένου πατραβιάσεις εναέριου και θαλάσσιου χώρου και θα διεκδικούν τα διπλάσια από ό, τι διεκδικούσαν μέχρι τώρα. Τούρκος = πάντα εχθρός και ουδέποτε φίλος. Χωνέψτε το όλοι σας πολύ καλά και μην τρέφετε αυταπάτες..

Έλα ρε Τσίπρα

μεγάλε μηχανικέ. Σε βλέπουμε πως χειρίζεσαι τα θέματα. Όχι μηχανικός, αλλά πεταλωτής να ήσουνα καλύτερα θα τα χειριζόσουν.

Πρόκληση...

...πρόκληση μεγάλη, μιλάμε για κήρυξη πολέμου! Άμα το άλλο: δεν ξύρισε το μουστάκι... ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ !!!

Αγύριγο κεφάλι

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας είπε προς τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας κύριον Γιλντιρίμ ΣΗΜΕΡΑ: ________"Θα διευκόλυνε πάρα πολύ τις ελληνοτουρκικές σχέσεις αλλά και την πορεία της Τουρκίας προς την ΕΕ, ό,τι είναι εκείνο που μας χωρίζει να το λύσουμε με βάση το Διεθνές Δίκαιο, ειρηνικά, σύμφωνα με τους κανόνες εκείνους που διασφαλίζουν την ειρηνική μας συνύπαρξη. Είμαστε έτοιμοι οι Έλληνες να το πράξουμε αυτό και εάν συμβεί αυτό, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ σε κρίσιμες στιγμές για την οικονομία τους, θα μπορούσε κάλλιστα να διατεθεί για την ενίσχυση ακόμη περισσότερο του επιπέδου ευημερίας των λαών μας".______________ΑΥΤΑ που λέγω ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ εγώ ΕΔΩ! Ήτοι ΟΧΙ ΟΠΛΑ και ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΟΙ!__________Προς τα εκεί ΤΕΛΙΚΩΣ κατευθύνεται η δήλωσις αυτή!

Αντίβλαξ

Φίλε φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να σε ακούσει κανείς στην Τουρκία, όπως δεν θα λάβει κανείς τους υπόψιν τον Τσίπρα ή οποιονδήποτε άλλον Έλληνα αξιωματούχο. Οι άνθρωποι (τουρκική άρχουσα τάξη) θέλουν να μας φάνε, όλον τον κόσμο, είναι στην συστατική ιδεολογία τους αυτό δεν αλλάζει. Δεν φτάνει να θες μόνο εσύ αγαθές σχέσεις, πρέπει να το θέλει και ο άλλος. Έχουμε μπλέξει σε αυτή τη γειτονιά, έχουμε και όλους τους χάληδες που μας κυβερνάν.

Ναι

Το θεμα ειναι οτι εχεις πει τόσες παπαρες που και ενα σωστο να πεις χάνεται μεσα στις μακακιες.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsipras

Σφοδρή αντιπαράθεση γύρω από το λεγόμενο «ολιστικό πρόγραμμα ανάπτυξης» - Τσίπρας vs Γεννηματά που ζήτησε μετ΄ επιτάσεως άμεση προσφυγή στις κάλπες - «Λαγό του Τσίπρα» θεωρούν στη ΝΔ τον Καμμένο μετά την πρόταση για τριπλές εκλογές τον Μάιο του 19

tsipras

Ελλάδα και Ιταλία βρίσκονται στο επίκεντρο του γερμανικού τύπου ενόψει Γιούρογκρουπ. Ιδιαίτερα έντονη η δυσπιστία απέναντι στη νέα ιταλική κυβέρνηση, που αναμένεται να υιοθετήσει σκληρή στάση στις Βρυξέλλες

antonaros

Με ανάρτησή του στο facebook ασκεί σκληρή κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ για τις αναφορές του στη Βουλή και σημειώνει ότι οι παράγοντες που επεδίωκαν αναταραχή ξεπερνούσαν τις περιορισμένες δυνατότητες δράσης της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς - «Άλλοι ήταν που πάτησαν το κουμπί» γράφει χαρακτηριστικά 

19
19552895

Η υπαίθρια γλυπτοθήκη είναι η πρώτη στο είδος της στην Ελλάδα - Ο Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε την σημασία της, καθώς αφορά έναν από τους σπουδαιότερους σύγχρονους γλύπτες, τον Γιώργο Ζογγολόπουλο

1
ke_syriza_tsipras

«Η Νέα Δημοκρατία έχει εδώ και χρόνια υιοθετήσει τις πιο ακραία νεοφιλελεύθερες και κοινωνικά ανάλγητες πολιτικές, που συνοδεύονται από υπερσυντηρητικές και ακροδεξιού χαρακτήρα επιλογές» - «Η πλήρης προσχώρηση του ΠΑΣΟΚ στις νεοφιλελεύθερες, αντικοινωνικές πολιτικές είχε ως αποτέλεσμα τη διάρρηξη των σχέσεων και των δεσμών ανάμεσα στην σοσιαλδημοκρατία και τις κοινωνικές δυνάμεις που τη στήριζαν παραδοσιακά»

20
23dcbc61ad2b8eedaa0d1e8fc3558bd4

Ο επικεφαλής του ΕΚ συναντήθηκε με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη ο οποίος τον ενημέρωσε για την πρόσφατη επίσκεψή του στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης όπου κρατούνται παράνομα οι δύο Έλληνες αξιωματικοί