Γρηγοράκος: Παραμένει ζητούμενο η σχέση του Τσίπρα με τη ζώσα πραγματικότητα

Γρηγοράκος: Παραμένει ζητούμενο η σχέση του Τσίπρα με τη ζώσα πραγματικότητα

Ζει και εκτός τόπου και χρόνου ο πρωθυπουργός και προτάσσει το προσωπικό και κομματικό του συμφέρον όταν υποστηρίζει πως είναι προτεραιότητα της αυτοδιοίκησης η θεσμοθέτηση της απλής αναλογικής επεσήμανε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης 

Γρηγοράκος: Παραμένει ζητούμενο η σχέση του Τσίπρα με τη ζώσα πραγματικότητα
«Το πρωτοφανές έλλειμμα κυβερνητικού έργου ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να το καλύψει με επισκέψεις - παρωδία στα Υπουργεία. Ωστόσο, το μόνο που επιτυγχάνει είναι να εκθέτει τον εαυτό του και τους Υπουργούς του» σημείωσε σε δήλωση του ο υπεύθυνος του Τομέα Αυτοδιοίκησης της της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος αναφερόμενος
στη σημερινή επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο υπουργείο Εσωτερικών.  

ο κ. Γρηγοράκος σημείωσε ακόμα ότι η ανικανότητα και η ανεπάρκεια δε συγκαλύπτονται με κινήσεις εντυπωσιασμού και ότι οι σημερινές του εξαγγελίες επιβεβαιώνουν ότι η σχέση του με τη ζώσα πραγματικότητα παραμένει ζητούμενο. 

«Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να καλλιεργεί ψευδαισθήσεις και  αυταπάτες. Συνεπής στην ψευδολογία, ανασύρει από το παρελθόν διακηρύξεις, οι οποίες δεν έχουν κανένα πραγματικό αντίκρισμα. Μάλιστα, κατά την επίσκεψή του σήμερα στο ΥΠΕΣ ξεπέρασε τον εαυτό του. Έφτασε στο σημείο να υποσχεθεί τη θεσμική κατοχύρωση της ισότητας των φύλων» δήλωσε συγκεκριμένα και πρόσθεσε:

Κλείσιμο
«Τελικά δεν πολιτεύεται μόνο αλλά ζει και εκτός τόπου και χρόνου. Προτάσσοντας το προσωπικό και κομματικό του συμφέρον, ανέδειξε ως προτεραιότητα της αυτοδιοίκησης τη θεσμοθέτηση της απλής αναλογικής. Χωρίς να καταθέσει καμιά ουσιαστική πρόταση για την αναβάθμιση των διοικητικών και αυτοδιοικητικών δομών, περιορίζεται σε ασκήσεις ενίσχυσης της κομματοκρατίας, προκειμένου να προωθήσει ημετέρους  μέσω του κατακερματισμού των αυτοδιοικητικών δυνάμεων.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης