Ένταση στον «αέρα» της ΕΡΤ ανάμεσα στον Βασίλη Κικίλια και δημοσιογράφους

Ένταση στον «αέρα» της ΕΡΤ ανάμεσα στον Βασίλη Κικίλια και δημοσιογράφους

«Κοινή συκοφαντία» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ τα περί δήθεν δήλωσής του για πρόταση μομφής

Ένταση στον «αέρα» της ΕΡΤ ανάμεσα στον Βασίλη Κικίλια και δημοσιογράφους
Διάλογο σε υψηλούς τόνους είχαν στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αίθουσα Σύνταξης» ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας
και ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος. Αφορμή για την παρέμβαση του κ.Κικίλια τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν οι πληροφορίες που μεταδίδονταν περί πρότασης μομφής που θα κατέθετε η ΝΔ.
Μάλιστα, σχετικός διάλογος περί πρότασης μορφής υπήρξε το πρωί στη Βουλή ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της ΝΔ.


“Αναγκάζομαι να κάνω αυτή την παρέμβαση γιατί το σχόλιο που έκανε ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Αλέξης Τσίπρας, στη
Κλείσιμο
Βουλή σήμερα το μεσημέρι και με αφορούσε σε σχέση με δήθεν δήλωση μου στο Briefing περί πρότασης μομφής είναι μία κοινή συκοφαντία», είπε ο κ.Κικίλιας και πρόσθεσε: «Γι' αυτό σας καλώ να παίξετε τα πλάνα και το ανάλογο ρεπορτάζ από το Briefing και να βρείτε μία φορά έστω μισή φορά που εγώ έχω αναφερθεί σε πρόταση μομφής. Επειδή δεν υπάρχει, σας λέω ότι ο πρωθυπουργός της χώρας είναι ένας κοινός συκοφάντης και λέω και στον κ. Κοτρώτσο αν έχει άλλες πληροφορίες για δηλώσεις δικές μου με βίντεο να τις παίξει τώρα στην εκπομπή αλλιώς να ανακαλέσει αυτό που είπε”.
Οι δυο άντρες διαφώνησαν και ο εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτήρισε τον δημοσιογράφο συκοφάντη. Εκείνος από την πλευρά του, τον κάλεσε να δει ξανά τι σχόλιο έκανε και να του ζητήσει συγγνώμη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Ακριβοπούλου προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και τότε ο εκπρόσωπος της ΝΔ τους είπε ότι δεν τους πληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο ελληνικός λαός. Και οι δυο δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον κ. Κικίλια «να προσέχει τι λέει». Ο κ.Κικίλιας έκλεισε το τηλέφωνο.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης