Δούρου: Ψευτοδίλημμα το succes story ή ήττα ιδεολογικής καθαρότητας

Δούρου: Ψευτοδίλημμα το succes story ή ήττα ιδεολογικής καθαρότητας

Η περιφερειάρχης Αττικής τάχθηκε στην πλευρά του Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας ότι «δεν έχουμε δικαίωμα να ακούγονται Ερινύες και ψευτοδιλήμματα»


Δούρου: Ψευτοδίλημμα το succes story ή ήττα ιδεολογικής καθαρότητας
Το δόγμα που εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας
υιοθέτησε με σαφή τοποθέτησή της η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, κάνοντας λόγο για «ιδρυτικό συνέδριο» και για «μία νέα Αριστερά, μακριά από εύκολες λύσεις». 

«Θα έχουμε αριστερό succes story ή ήττα στο όνομα της ιδεολογικής καθαρότητας», τόνισε η Ρένα Δούρου από το βήμα του Συνεδρίου του
ΣΥΡΙΖΑ
Κλείσιμο
, προσθέτοντας πως «αυτή τη στιγμή δεν εχουμε την πολυτέλεια ότι περαιτέρω αδράνεια και αναποτελεσματικότητα θα ενδυθεί καινούργια ψευτοδιλήμματα. Συζητώντας σοβαρά για το τι κόμμα θέλουμε, αυτό το συνέδριο είναι ιδρυτικό. Σε αυτό το συνέδριο φτιάχνουμε μια νέα Αριστερά μακριά από εύκολες λύσεις και καθαρότητες, κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος».

«Δεν έχουμε δικαίωμα να ακούγονται ερινύες και ψευτοδιλήμματα. Τα κάνουμε όλα καλά ή κάποιοι τα κάνουν πιο αριστερά;», δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα για το πως θα πρέπει να λειτουργεί το κόμμα, λέγοντας πως «από το τρομερό μανιφέστο Τσίπρα κανείς δεν ρώτησε με το κόμμα τι θα κάνουμε; Θα δίνουν τα λεφτά τους οι βουλευτές; Θα είναι έτοιμοι να παραιτηθούν οι υπουργοί; Οχι, αυτά δεν είναι σπουδαία!».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης