Κυβέρνηση: Η Σαββαΐδου δεν επιτελεί το ρόλο της με πολιτική ανεξαρτησία

Κυβέρνηση: Η Σαββαΐδου δεν επιτελεί το ρόλο της με πολιτική ανεξαρτησία

«Είναι ευνόητο ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί ούτε σε πολιτική αντιπαράθεση με την κ. Σαββαΐδου ούτε βέβαια στο έργο της δικαιοσύνης», σημειώνεται επίσης

Κυβέρνηση: Η Σαββαΐδου δεν επιτελεί το ρόλο της με πολιτική ανεξαρτησία
Μια σύντομη, αλλά σκληρή απάντηση εξέδωσε η κυβέρνηση στην ανακοίνωση της Κατερίνας Σαββαΐδου το βράδυ της Τρίτης, με την οποία ουσιαστικά της ζητάει και δημόσια να εγκαταλήψει τη θέση της. Το κυβερνητικό σχόλιο από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρει πως η γενική γραμματέας Δημοσιων Εσόδων «με την σημερινή ανακοίνωσή της, δυστυχώς επιβεβαιώνει την ανησυχία της κυβέρνησης σε σχέση με την αδυναμία της, να επιτελέσει τον ρόλο της με πολιτική ανεξαρτησία και θεσμική ακεραιότητα».


Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
Η κυρία Σαββαΐδου, με την σημερινή ανακοίνωσή της, δυστυχώς επιβεβαιώνει την ανησυχία της κυβέρνησης σε σχέση με την αδυναμία της, να επιτελέσει τον ρόλο της με πολιτική ανεξαρτησία και θεσμική ακεραιότητα. Έχει άλλωστε ήδη κληθεί να απαντήσει επί συγκεκριμένων θεμάτων και κατηγοριών.

Είναι ευνόητο ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί ούτε σε πολιτική αντιπαράθεση με την κ. Σαββαΐδου ούτε βέβαια στο έργο της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης