Στρατιωτικό φυλάκιο στις Καστανιές του Έβρου επισκέφθηκε ο Νταβούτογλου

Στρατιωτικό φυλάκιο στις Καστανιές του Έβρου επισκέφθηκε ο Νταβούτογλου

Αντάλλαξε δώρα με τους αξιωματικούς - Προηγήθηκε τηλεφώνημα του πρωθυπουργού της Τουρκίας στον Αντώνη Σαμαρά

Στρατιωτικό φυλάκιο στις Καστανιές του Έβρου επισκέφθηκε ο Νταβούτογλου
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Τούρκου πρωθυπουργού ο οποίος βρίσκεται στην τουρκική παραμεθόριο κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα και ο οποίος ευχήθηκε στον κ. Σαμαρά για τις εορτές των Χριστουγέννων και για το νέο έτος.

Την ίδια ώρα, ο κ. Νταβούτογλου προχώρησε νωρίτερα σήμερα σε μία χειρονομία φίλιας, καθώς επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά το τελωνείο και το συνοριακό φυλάκιο, στις Καστανιές του Έβρου.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με συνεργάτες του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, ο κ. Νταβούτογλου είχε ενημερώσει για την επίσκεψή του στο φυλάκιο του Έβρου μισή ώρα πριν φτάσει στις Καστανιές.
  
Ο κ. Νταβούτογλου, ευρισκόμενος από το πρωί σε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Ανδριανούπολη, ταξίδεψε μέχρι τις Καστανιές του Έβρου, για να ευχηθεί στους Έλληνες αξιωματικούς, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων.
   
Στην ολιγόλεπτη παρουσία του στον ελληνικό μεθοριακό σταθμό, ο Τούρκος πρωθυπουργός, συναντήθηκε με τον αστυνομικό διευθυντή και το στρατιωτικό διοικητή Ορεστιάδας, με τους οποίους αντάλλαξε δώρα και τους ευχήθηκε υγεία και ειρήνη.
   
Η ολιγόλεπτη συνάντηση με τους δυο αξιωματικούς, πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και καλύφθηκε από τα πολυάριθμα τουρκικά τηλεοπτικά συνεργεία που τον ακολουθούσαν. Λίγο πριν επιστρέψει στην Ανδριανούπολη ο κ. Νταβούτογλου έκανε δηλώσεις στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης