Λαφαζάνης: Καμία πιθανότητα συναίνεσης με την κυβέρνηση

Λαφαζάνης: Καμία πιθανότητα συναίνεσης με την κυβέρνηση

Απευθυνόμενος προς το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε ότι «η συναίνεση συνεπάγεται νέα πολιτική λεηλασίας και διάλυσης» - Η χώρα έχει φθάσει «στη μεγαλύτερη ταπείνωση της» υποστήριξε

Λαφαζάνης: Καμία πιθανότητα συναίνεσης με την κυβέρνηση
Ξεκάθαρη θέση ενάντια σε κάθε σενάριο επαφής κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης την ώρα που Μέγαρο Μαξίμου και Κουμουνδούρου εξετάζουν την πιθανότητα συνάντησης Σαμαρά – Τσίπρα.

«Ακούω κάποιους να μιλάνε για συναίνεση» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και απευθυνόμενος προς το εσωτερικό του κόμματός του προειδοποίησε «η συναίνεση συνεπάγεται νέα πολιτική λεηλασίας και διάλυσης».

Κλείσιμο
Πέραν αυτών ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε ότι η χώρα έχει φθάσει «στην μεγαλύτερη ταπείνωση της» εξηγώντας ότι «Σαμαράς και Βενιζέλος εκλιπαρούν τους υπαλλήλους της τρόικας να έρθουν να κάνουν τις αξιολογήσεις για την καταστροφή της χώρας».

Επισήμανε ότι ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης πρέπει να ενημερώσει το Σώμα για τις απαιτήσεις των δανειστών ενώ σημείωσε πως «η τρόικα ζητά την μάνα της και τον πατέρα της όπως λέει και η διαφήμιση. Ζητά να διαλύσουν το ασφαλιστικό σύστημα και να καταργήσουν πλήρως τις επικουρικές συντάξεις και τα εφάπαξ».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης