Γεωργιάδης για Δούρου: Δούλεμα χοντρό με τις καθαρίστριες

Γεωργιάδης για Δούρου: Δούλεμα χοντρό με τις καθαρίστριες

Είπε ότι αναθέτει σε ιδιωτική εταιρεία τον καθαρισμό, «ενώ είχε αλυσοδεθεί μαζί με τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ»

Γεωργιάδης για Δούρου: Δούλεμα χοντρό με τις καθαρίστριες
Τη διάσταση προεκλογικών εξαγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ και πραγματικότητας καταδεικνύουν οι πρώτες ημέρες της θητείας της Ρένας Δούρου στην περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας και αναφερόμενος στο θέμα των καθαριστριών και την αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος» ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για «δούλεμα χοντρό», σημειώνοντας ότι η περιφερειάρχης όχι μόνο δεν ακύρωσε το διαγωνισμό του Σγουρού για την πρόσληψη ιδιωτικού συνεργείου για τον καθαρισμό των κτιρίων της περιφέρειας, «αλλά τον συνέχισε και τον κατακύρωσε κιόλας».

«Πόσες φορές, σε 50 εκπομπές, είδα να κατακεραυνώνουν οι Συριζαίοι αυτές τις εταιρείες κάνοντας λόγο για “σύγχρονο δουλεμπόριο κλπ”. Η κ. Δούρου αναθέτει λοιπόν σε ιδιωτική εταιρεία τον καθαρισμό των κτιρίων ενώ είχε αλυσοδεθεί μαζί με τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ, μιλάμε για δούλεμα χοντρό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Κλείσιμο
Όσον αφορά στις πρόσφατες πλημμύρες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε ότι όταν έβγαινε το έκτακτο δελτίο καιρού, η περιφέρεια κινητοποιούσε τα συνεργεία και τις αντλίες στα συγκεκριμένα σημεία που υπάρχει πρόβλημα εκ των προτέρων, σημειώνοντας πως η κυρία Δούρου δεν το έκανε, «ίσως λόγω απειρίας».

«Η περιφέρεια ήταν παντελώς απούσα. Φανταστείτε πως θα αντιδρούσε ο ΣΥΡΙΖΑ αν ήταν περιφερειάρχης ο Σγουρός. Τώρα ούτε ανακοίνωση δεν έβγαλε», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι η περιφερειάρχης έφερε τον προϋπολογισμό του προκατόχου της προς ψήφιση, ύψους 13 εκατ. ευρώ, με φύλλο συκής μια μικρή αύξηση στις κοινωνικές δαπάνες, με αποτέλεσμα ο κ. Σγουρός να ψηφίσει τον προϋπολογισμό του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης