Παραίτηση Σαμαρά και κυβέρνηση εθνικής ενότητας, προτείνει ο Τζιτζικώστας

Παραίτηση Σαμαρά και κυβέρνηση εθνικής ενότητας, προτείνει ο Τζιτζικώστας

«Ενδεχομένως να χρειαστεί να παραιτηθεί ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς για να γίνει μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας θα πρέπει πιθανότατα να αλλάξει ο πρωθυπουργός»

Παραίτηση Σαμαρά και κυβέρνηση εθνικής ενότητας, προτείνει ο Τζιτζικώστας
Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας επανήλθε με νέες αιχμές κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, έπειτα από τα όσα ανάρτησε στο διαδίκτυο για τα 40 χρόνια της ΝΔ, αλλά και τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Ειδικότερα, μιλώντας στον Alpha ο κ. Τζιτζικώστας τάθηκε υπέρ του σχηματισμού μίας κυβέρνησης εθνικής ενότητας προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και να μη χρειαστεί να προσφύγει η χώρα σε εκλογές.

Κλείσιμο
Όπως είπε ο περιφερειάρχης, «ενδεχομένως να χρειαστεί να παραιτηθεί ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς για να γίνει μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας θα πρέπει πιθανότατα να αλλάξει ο πρωθυπουργός».

Οι δηλώσεις του κ. Τζιτζικώστα έρχονται να προστεθούν στις ιδιαίτερα τεταμένες σχέσεις του με τον πρωθυπουργό με δεδομένο και το χαιρετισμό με το ζόρι στη ΔΕΘ των δύο ανδρών και φυσικά την απουσία του από τις εκδηλώσεις το Σάββατο για την επέτειο των 40 χρόνων του κόμματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης