Στ. Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι ένα κίνημα που θέλει να κυβερνήσει

Στ. Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι ένα κίνημα που θέλει να κυβερνήσει

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν πρέπει να είναι πολιτικός», τόνισε

Στ. Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι ένα κίνημα που θέλει να κυβερνήσει
«Το Ποτάμι δεν δημιουργήθηκε γιατί κάποιοι από εμάς θέλουν ένα υπουργείο», τόνισε για ακόμα μια φορά στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο επικεφαλής του Ποταμιού,  Στ. Θεοδωράκης. 

Ο  Στ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε,  ότι «Το Ποτάμι» πρόκειται για ένα κίνημα το οποίο θέλει να κυβερνήσει. «Θέλουμε να κυβερνήσουμε γιατί έχουμε λύσεις και μπορούμε να βοηθήσουμε τη χώρα μας», τόνισε. 

Ερωτώμενος για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανέφερε ότι «το Σύνταγμα επιτάσσει να βγάζει Πρόεδρο τον καλύτερο, τον πιο άξιο», ενώ σημείωσε ότι «η κυβερνητική παράταξη ψάχνει μια μετριότητα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ λέει όποιος και να προταθεί, δεν θα τον ψηφίσω». 

«Τα δυο κόμματα πρέπει να συμφωνήσουν. Πιστεύουμε ότι μπορεί να βγει πρόεδρος από αυτή τη Βουλή, άποψή μου να μην είναι πολιτικός», σημείωσε. 

Απαντώντας σε ερώτηση για τις συνεργασίες, σημείωσε: «Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε τη στιγμή που πρέπει με αυτούς που ο ελληνικός λαός θα έχει αποφασίσει το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα».
Κλείσιμο

«Υπουργοί θα γίνουν οι καλύτεροι, δεν θα μοιράσουμε θέσεις», τόνισε ακόμη ο κ. Θεοδωράκης, ενώ παρατήρησε πως όλο το πολιτικό σύστημα έχει ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, για να διευκρινίσει όμως πως «δεν έχουν βέβαια όλα τα κόμματα την ίδια ευθύνη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης