Ούτε ο Καμμένος θα πάει στην εκδήλωση για την ελληνική προεδρία

Ούτε ο Καμμένος θα πάει στην εκδήλωση για την ελληνική προεδρία

Μεταβαίνει στο Λονδίνο για να συναντηθεί με τον Βρετανό ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φάρατζ


Ούτε ο Καμμένος θα πάει στην εκδήλωση για την ελληνική προεδρία
Έπειτα από τον Αλέξη Τσίπρα και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε ότι δεν θα παραστεί στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώνεται απόψε στο Μέγαρο Μουσικής για την έναρξη της ελληνικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος μεταβαίνει σήμερα στο Λονδίνο όπου θα συναντηθεί με τον Βρετανό ευρωβουλευτή και αρχηγό του κόμματος της Ανεξαρτησίας Νάιτζελ Φάρατζ, για να συζητήσουν το θέμα των ευρωεκλογών.

Κλείσιμο
Πάντως, στην ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, εξαπολύουν επίθεση στην κυβέρνηση, όσον αφορά στα έκτακτα μέτρα για την σημερινή τελετή έναρξης.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά,  «οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών, με επικεφαλής τον κ. Μπαρόζο, ήλθαν στην Αθήνα και είδαν τους άδειους δρόμους, διότι η κυβέρνηση της τρόικας απαγόρευσε στους Έλληνες πολίτες να διαδηλώσουν και να δείξουν την εξαθλίωσή τους από την πολιτική των τοκογλύφων δανειστών».

Σύμφωνα με τους ΑΝΕΛ, «έκρυψαν τους άστεγους, έκρυψαν τους άνεργους, έκρυψαν τους χαμηλοσυνταξιούχους που δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν φάρμακα. Δεν μπορούν να κρύψουν πόσο αποτυχημένη είναι η πολιτική που εφαρμόζουν στην Ελλάδα, βάσει σχεδίου, προκειμένου να αρπάξουν τις περιουσίες των πολιτών και τον πλούτο της χώρας μας. Είναι υπόλογοι».

 

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης