Ανδρέας Λοβέρδος: Ζήτησε μέτρα περιορισμού για τους ανεμβολίαστους βουλευτές

Ανδρέας Λοβέρδος: Ζήτησε μέτρα περιορισμού για τους ανεμβολίαστους βουλευτές

Τι απάντησαν Πλεύρης, Γιαννακοπούλου στον Πολάκη που μιλούσε χωρίς μάσκα

loberdos_maska
Να λάβει μέτρα για τους βουλευτές, αρνητές του εμβολίου, ζήτησε από το προεδρείο της Βουλής ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος προτείνοντας να αποτραπεί η φυσική τους παρουσία στην συνεδριάσεις της Ολομέλειας και των κοινοβουλευτικών επιτροπών.

Ο βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών με το Κίνημα Αλλαγής, παρεμβαίνοντας στην συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια υπενθύμισε ότι ο ίδιος είχε θέσει προς την κυβέρνηση το ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού συγκεκριμένων επαγγελματικών κλάδων ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο για να προσθέσει απευθυνόμενος στο προεδρείο της Βουλής: «Η εθνική αντιπροσωπεία δεν ξέρω αν θα κληθεί να συμβάλλει υιοθετώντας κάποια τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αλλά δεν μπορεί να Βουλή να είναι κατά πλειοψηφία θετική στο μέτρο αυτό και να έχει βουλευτές που δεν έχουν εμβολιαστεί. Είναι απαράδεκτο σε αυτό το βήμα και με αυτούς τους όρους να ανεβαίνουν άνθρωποι που δεν έχουν εμβολιαστεί αν και θα μπορούσαν. Μιλώ για όσους δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας που επιβάλλει τον μη εμβολιασμό τους. Όμως την ώρα που η Βουλή στέλνει μήνυμα εμβολιασμού και υποχρεωτικότητας όσοι βουλευτές αρνούνται να εμβολιαστούν θα πρέπει να μιλούν από το σπίτι τους και όχι από εδώ. Δεν προσωποποιώ, δεν ξέρω ποιοι είναι αλλά δεν μπορεί να υπάρξει βουλευτής που δεν έχει εμβολιαστεί και η Βουλή να τον κοιτάει. Αυτή η επικίνδυνη ακαταστασία πρέπει να λυθεί».

Να σημειωθεί ότι κατά την χθεσινή κοινοβουλευτική συνεδρίαση και συγκεκριμένα όταν απαντούσε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για το πόρισμα της προανακριτικής, που σημαίνει ότι στην αίθουσα της ολομέλειας βρίσκονταν αρκετοί βουλευτές δημιουργήθηκε ζήτημα από τις παρεμβάσεις του κ. Παύλου Πολάκη.

Οι διάλογοι είναι χαρακτηριστικοί:

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, θέλω να πω κάτι.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Απόστολος Αβδελάς): Δεν μπορώ, κύριε Πολάκη. Σας παρακαλώ πολύ.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ: Βάλε τη μάσκα που δεν έχεις κάνει το εμβόλιο!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Βάλτε τη μάσκα σας!


Ειδήσεις σήμερα

«Η οργή φουντώνει» στην ΕΕ με την άρνηση του Μπάιντεν να άρει την ταξιδιωτική απαγόρευση για τους Ευρωπαίους

Μυστήριο με γυμνή γυναίκα που...«σφήνωσε» ανάμεσα σε δύο κτίρια στην Καλιφόρνια!

«Πιθανόν και άλλοι αστυνομικοί στο κύκλωμα μαστροπείας», λέει η δικηγόρος της 19χρονης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης