Πολάκης: Υπερασπίστηκε τον Παππά με το τραγούδι «αν μας σπάσουν το μπουζούκι»

Πολάκης: Υπερασπίστηκε τον Παππά με το τραγούδι «αν μας σπάσουν το μπουζούκι»

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η πιο καθαρή κυβέρνηση που πέρασε τουλάχιστον από το 1974 και μετά, είπε ο Πολάκης,  μιλώντας για το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής που ερεύνησε τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά 

polakis
Βαθιές τομές στην λειτουργία της Δικαιοσύνης θα επιφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν επανέλθει στην εξουσία σύμφωνα με τον κ. Παύλο Πολάκη, καθώς όπως είπε, δεν αρκεί η διαβίβαση στοιχείων προς τους αρμόδιους εισαγγελείς για μια σειρά υποθέσεων που κατά τον ίδιο αποτελούν σκάνδαλα. «Χρειάζονται βαθιές τομές στην Δικαιοσύνη. Την δεύτερη φορά θα τα κάνουμε και θα τα κάνουμε αλλιώς» είπε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας για το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής που ερεύνησε τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά και προτείνει την παραπομπή του για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η πιο καθαρή κυβέρνηση που πέρασε τουλάχιστον από το 1974 και μετά».

Ο ίδιος επέλεξε μάλιστα να παραθέσει τον στίχο του γνωστού ρεμπέτικου τραγουδιού «Αν μας σπάσουν το μπουζούκι» για να υπερασπιστεί τον πολιτικό του σύντροφο: «Μας πήγανε πλημμέλημα επί διαταράξει και όμως τα μητρώα μας τα βρήκανε εντάξει» είπε.

Ειδήσεις σήμερα:

Τσιάρτας: Ευχαριστώ την ΑΕΚ - Δεν αποδέχομαι την πρόταση για να μη διχάσω τον κόσμο

Άλιμος: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι στον ανήλικο - Έχουν γίνει εννέα συλλήψεις

Καιρός στην Αθήνα: Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος - Χάρτης του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης