Βίντεο: «Γαλλικά» της Γιαννακοπούλου για την Κεραμέως με ανοιχτά μικρόφωνα- «Θα γίνει χαμός, θα τη σκίσω»

Βίντεο: «Γαλλικά» της Γιαννακοπούλου για την Κεραμέως με ανοιχτά μικρόφωνα- «Θα γίνει χαμός, θα τη σκίσω»

Η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής νόμιζε ότι τα μικρόφωνα ήταν κλειστά - Η ίδια υποστήριξε ότι η... έκρηξή της αφορούσε τη «φωτογραφική» εξαίρεση του δημοτικού Μαράσλειου πειραματικού σχολείου

5011483
Με αρκετά απρόοπτα ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την επέκταση του κατηγορητηρίου του κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Μεταξύ αυτών τα «γαλλικά» που εκτόξευσε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου νομίζοντας ότι τα μικρόφωνα της αίθουσας είναι κλειστά και πως όσα λέει στο τηλέφωνο δεν θα ακουστούν στο πανελλήνιο μέσω του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής.


Η ίδια ούσα μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής, καθόταν ακριβώς πίσω από την κάλπη που είχε στηθεί στην Ολομέλεια, όταν κάποια στιγμή ακούστηκε να μιλά εκνευρισμένη στο κινητό της τηλέφωνο, λέγοντας μεταξύ άλλων «τα έχει κάνει σκ@τ@. Θα γίνει χαμός. Θα τη σκίσω», για να γίνει αντιληπτό στη συνέχεια ότι αναφερόταν στην Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, προκαλώντας σχόλια περί αιτήματος προσωπικής εξυπηρέτησης που δεν πήγε καλά.

Η κ. Γιαννακοπούλου πάντως, αν και επιβεβαίωσε λίγη ώρα αργότερα ότι ο αποδέκτης των επικρίσεών της ήταν πράγματι η κ. Κεραμέως, έσπευσε να διευκρινίσει ότι το επίδικο δεν αφορούσε κάποιο ρουσφέτι της, αλλά τη φωτογραφική -όπως κατήγγειλε- εξαίρεση του δημοτικού Μαράσλειου πειραματικού σχολείου με το γυμνάσιο της Πλάκας, όπως ισχύει για τα υπόλοιπα πειραματικά.

Κλείσιμο
Αιτία το γεγονός, όπως είπε, ότι με ρύθμιση στο νομοσχέδιο που έχει τεθεί σε διαβούλευση, το γυμνάσιο της Πλάκας γίνεται πρότυπο.

Η ίδια, συνομιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, δεν απέκρυψε πάντως ότι στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούν και τα παιδιά της, αλλά υποστήριξε ότι για εκείνη το θέμα έγκειται στο συνολικότερο καλό του σχολείου, το οποίο όπως κατηγόρησε την Υπουργό Παιδείας υποβαθμίζει για να εξυπηρετήσει όπως υπαινίχθηκε συγκεκριμένα συμφέροντα.

Τι αναφέρουν από το υπουργείο Παιδείας

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Παιδείας, οι δηλώσεις της κας Γιαννακοπούλου αφορούν σε ρουσφέτι που είχε ζητήσει η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ για την μη εξαίρεση  του Μαρασλείου Δημοτικού Σχολείου με  την διασύνδεσή του με το γυμνάσιο της Πλάκας που γίνεται πρότυπο και θέλει εξετάσεις για την εισαγωγή των μαθητών από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο. 


Ειδήσεις σήμερα:

Με κάλπη και σε ομάδες η ψηφοφορία της διεύρυνσης του κατηγορητηρίου για τον Παπαγγελόπουλο

«Πράσινο φως» της Κομισιόν για εκταμίευση κερδών – Πρόβλεψη για μείωση του ΑΕΠ κατά 10%

Πού θα «χτυπήσουν» απόψε καταιγίδες - Δείτε την αυριανή κακοκαιρία σε χάρτες  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης