Το ArGOODaki στηρίζει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Το ArGOODaki στηρίζει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

To πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Goody’s Burger House καλύπτει τις ανάγκες σίτισης και εκπαίδευσης παιδιών με κινητικές αναπηρίες & αναπτυξιακές δυσκολίες

ArGOODaki_Logo_2019
To ArGOODaki επιστρέφει για 18η συνεχόμενη χρονιά & φέτος τα Χριστούγεννα, στηρίζει το σημαντικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ προσφέροντας τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κάλυψη των αναγκών σίτισης και εκπαίδευσης παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, σε έξι παραρτήματά της σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, το ArGOODaki θα παρέχει υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την υποστήριξη των θεραπευτικών Προγραμμάτων της ΕΛΕΠΑΠ στις εγκαταστάσεις της πανελλαδικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο και την κάλυψη των αναγκών σίτισης των 200 παιδιών στο Κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας.

Εδώ και 18 χρόνια, το ArGOODaki των Goody’s Burger House είναι ο πιο καταξιωμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα, έχοντας βοηθήσει περισσότερα από 20.000 παιδιά, ενώ η συνολική προσφορά του ξεπερνά τα 4.000.000€ σε 15 ολοκληρωμένα έργα.

Η κα Μαριάννα Μόσχου, Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, επεσήμανε:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε ξανά στην οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ το ArGOODAki των Goody’s Burger House. Στην ΕΛΕΠΑΠ, 82 χρόνια τώρα προσφέρουμε υπηρεσίες ολοκληρωμένης αποκατάστασης, καθημερινά σε περισσότερα από 1.000, βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία σε όλη την Ελλάδα. Με την πολύτιμη συνδρομή του ArGOODaki, θα καλυφθούν βασικές ανάγκες των Κέντρων της ΕΛΕΠΑΠ πανελλαδικά, ενισχύοντας τη λειτουργία των εκπαιδευτικών, αποκαταστασιακών προγραμμάτων της και εξασφαλίζοντας απαραίτητο εξοπλισμό σίτισης».

Ο κος Γιώργος Λαγός, Group Brand Manager των Goody’s Burger House, ανέφερε σχετικά:

Κλείσιμο
«Στα Goody’s Burger House, εδώ και 18 χρόνια κάνουμε πράξη με συνέπεια τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Οι καμπάνιες ευαισθητοποίησης του θεσμού ArGOODaki αποδεικνύουν διαχρονικά ότι η κοινωνική προσφορά ενώνει χιλιάδες καταναλωτές σε έναν κοινό σκοπό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέτος, το ArGOODaki γίνεται ένα με τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και τις οικογένειές τους σε όλη την Ελλάδα, μεριμνώντας για τις θεραπείες, την εκπαίδευση και τη σίτισή τους. Σας καλούμε να στηρίξετε και εσείς τη φετινή εκστρατεία αγάπης και να ενισχύσετε το ArGOODaki για μία ακόμη χρονιά».

Μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε έμπρακτα στη φετινή εκστρατεία επιλέγοντας τα γεύματα ArGOODaki στα Goody’s Burger House.

Δείτε το βίντεο της εκστρατείας εδώ:
Το #ArGOODaki γίνεται ένα με τα Γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ


Σχετικά με το ArGOODaki

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ArGOODaki των Goody’s Burger House, αποτελεί τον πλέον καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, που ενώνει διαχρονικά χιλιάδες κοινωνικά ευαισθητοποιημένους καταναλωτές σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια από το 2002, έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.000.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει 15 ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα ενώ έχει υποστηρίξει δεκάδες χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους.
Ακολουθήστε μας στο Instagram @goodysburgerhouse και στο Facebook Goody's Burger House

Σχετικά με την ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο για 82 ολόκληρα χρόνια, έχει προσφέρει υπηρεσίες αποκατάστασης σε περισσότερα από 100.000 παιδιά με κινητική αναπηρία και νευροαναπτυξιακά προβλήματα, από τη γέννηση έως και την ενηλικίωσή τους, μέσα από τα έξι Κέντρα της, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο.
Βασικός στόχος της ΕΛΕΠΑΠ είναι η παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ολοκληρωμένης αποκατάστασης υψηλού επιπέδου, μέσα σ’ένα ασφαλές και οικείο για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.elepap.gr ή www.gennaiapaidia.gr

Ακολουθήστε την ΕΛΕΠΑΠ στο Instagram @elepap_athens & @elepapthes και στο Facebook ELEPAP
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης