Έκλεισαν τα bourdela.com

Έκλεισαν τα bourdela.com

«Λουκέτο» στο πλέον γνωστό ελληνικό ροζ site έβαλαν σήμερα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ύστερα από παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου. Η ιστοσελίδα «bourdela.com» «έπεσε» έπειτα από επιχείρηση- αστραπή της Ασφάλειας, ενώ ο 25χρονος ιδιοκτήτης του συνελήφθη στη Γλυφάδα και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ με την κατηγορία της «διευκόλυνσης ακολασίας άλλων – μαστροπεία». Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδ

«Λουκέτο» στο πλέον γνωστό ελληνικό ροζ site έβαλαν σήμερα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ύστερα από παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου. Η ιστοσελίδα «bourdela.com» «έπεσε» έπειτα από επιχείρηση- αστραπή της Ασφάλειας, ενώ ο 25χρονος ιδιοκτήτης του συνελήφθη στη Γλυφάδα και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ με την κατηγορία της «διευκόλυνσης ακολασίας άλλων – μαστροπεία». Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα υπήρχε πλήρης κατάλογος όλων των οίκων ανοχής της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλων επαρχιακών πόλεων με διευθύνσεις, φωτογραφίες και σχόλια πελατών. Μάλιστα, αναγράφονταν ποιοι είναι παράνομοι και ποιοι νόμιμοι όπως και ποιες ιερόδουλες είναι παράνομες και νόμιμες. Επίσης, υπήρχε πλήρης κατάλογος για τα καταστήματα όλης της Ελλάδας που παρέχουν υπηρεσίες μασάζ και στριπτίζ με ενδείξεις σε ποια από αυτά διενεργούνται ελεύθερα ερωτικές πράξεις από τους πελάτες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Σαλάτα ψητών λαχανικών

Αν ετοιμάζετε BBQ πρέπει σίγουρα να φτιάξετε και αυτή την πολύ νόστιμη σαλάτα με καλοκαιρινά λαχανικά, που συνοδεύει εξαιρετικά ψητό κρέας και ψάρι.