Δείτε πώς εμψυχώνει τον Κέιλορ Νάβας η σύντροφός του

Δείτε πώς εμψυχώνει τον Κέιλορ Νάβας η σύντροφός του

Η Αντρέα Σάλας τα δίνει όλα στις παραλίες της Βραζιλίας

Δείτε πώς εμψυχώνει τον Κέιλορ Νάβας η σύντροφός του
Η Κόστα Ρίκα προκρίθηκε στους «8» του Μουντιάλ και όλοι αναγνωρίζουν ότι την πρόκριση αυτή την οφείλουν στον τερματοφύλακά τους, Κέιλορ Νάβας, ο οποίος με τις αποκρούσεις τους στα πέναλτι των παικτών της Εθνικής μας ομάδας κατάφερε να στείλει τη δική του ομάδα στην επόμενη φάση.


 
Κλείσιμο
Πώς αντλεί, όμως, τις δυνάμεις του ο Νάβας; Φυσικά από την σύζυγό του, Άντρέα Σάλας, η οποία με την «καυτή» της παρουσία τον εμψυχώνει - και με το παραπάνω! Η «Miss Hawaii» του 2006 είναι το μικρό μυστικό του 27άχρονου γκολκίπερ, με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και 5 χρόνια και έχει αποκτήσει και έναν γιο, τον μικρό Ματέο.


 
Έρωτας κεραυνοβόλος «χτύπησε» τον τερματοφύλακα της Λεβάντε και δεν μπόρεσε να πάρει ξανά τα μάτια του από την Αντρέα, που είναι και 3 χρόνια μεγαλύτερή του!


 
Η σύντροφος του Κέιλορ Νάβας διαπρέπει στο χώρο του μόντελιγνκ, γεμίζοντας με χρώμα της ασπρόμαυρες ζωές των ανδρών, ενώ όπως όλα δείχνουν και από τις φωτογραφίες που αναρτά η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter συνδράμει τα μέγιστα στην επιτυχία των Τίκος!

























 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης