Μουντιάλ 2022: Ο Ενκουλού του Άρη κι ο αποκλεισμός του Ονάνα από το Καμερούν

Μουντιάλ 2022: Ο Ενκουλού του Άρη κι ο αποκλεισμός του Ονάνα από το Καμερούν

Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου δίνουν άλλη εξήγηση στον αποκλεισμό του Αντρέ Ονανά από την αποστολή του Καμερούν η οποία μάλιστα εμπλέκει τον παίκτη του Άρη, Νικολά Ενκουλού

26500354
Η έκρυθμη κατάσταση στην εθνική Καμερούν φάνηκε και πριν την έναρξη της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μέσα από τις επιλογές από το τεχνικό επιτελείο οι οποίες έκαναν πιο έντονες της φωνές της εσωτερικής αντιπολίτευσης που έχει να αντιμετωπίσει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.

Τελευταίο επεισόδιο ήταν ο αποκλεισμός του Αντρέ Ονάνα. Ο τερματοφύλακας της Ίντερ φέρεται να διαφώνησε με τον προπονητή του επί της τακτικής που ακολουθεί η ομάδα, γεγονός το οποίο ανάγκασε τον Ριγκομπέρ Σονγκ στην απόφαση αποκλεισμού του παίκτη από την 26αδα αλλά και προβιβασμού του Ντέιβις Εμπασί σε ρόλο πρώτου τερματοφύλακα.

Ωστόσο, νέα δημοσιεύματα εμπλουτίζουν τους λόγους της διαφωνίας του Ονανά με τον προπονητή του εμπλέκοντας μάλιστα τον Νικολά Ενκουλού του Άρη.

Για την ακρίβεια ο τερματοφύλακας της Ίντερ φέρεται να απαίτησε να μην ξαναπαίξει ο Ενκουλού στο αρχικό σχήμα υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν σωστή επικοινωνία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «walfoot.be», ο Ονανά ήταν ανένδοτος (παρά την παρέμβαση και του Σαμουέλ Ετό) και αφού του είπε ο προπονητής του ότι θα πρέπει να προσαρμοστεί ο ίδιος τού γύρισε την πλάτη, βρόντηξε την πόρτα κι έφυγε με συνέπεια τον αποκλεισμό του.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός του Κόσμου: Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Ρωσία: «Στημένη» η συνάντηση Πούτιν με «μητέρες εφέδρων» - «Ηθοποιοί και μέλη φιλοπουτινικών οργανώσεων ανάμεσά τους»

Κατάρ: Χίλιες και μία... business ύψους 400 δισ. ευρώ σε όλο τον κόσμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ