Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό και o «Τόρμουντ» του Game of Thrones

Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό και o «Τόρμουντ» του Game of Thrones

Κορωνοϊός: Μετά από τον Τομ Χανκς, τη Ρίτα Γουίλσον, τον Ίντρις Έλμπα και την Όλγα Κουριλένκο, ακόμα ένας διάσημος προστέθηκε στη λίστα των κρουσμάτων

tormund-coronavirus
Όλο και μεγαλώνει η λίστα των διασήμων που γνωστοποιούν μέσω των social media ότι έχουν κολλήσει τον κορωνοϊό και βρίσκονται σε καραντίνα σπίτι τους.

Μετά την ανακοίνωση του Βρετανού ηθοποιού Ίντρις Έλμπα ότι διαγνώστηκε θετικός στον ιό, ένας ακόμη σταρ, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους εκατομμύρια φαν της σειράς Game of Thrones ανά την υφήλιο, έκανε την δική του ανάρτηση, δηλώνοντας ότι αποτελεί κρούσμα.

Ο Κρίστοφερ Χίβγιου, που είχε υποδυθεί τον κοκκινομάλλη πολεμιστή «Τόρμουντ» στην σειρά-φαινόμενο του HBO για αρκετές σεζόν, ανέφερε στην ανάρτησή του ότι επί του παρόντος βρίσκεται στην χώρα καταγωγής του, τη Νορβηγία, και έχει μπει σε καραντίνα με την οικογένειά του.



«Έχω μόνο ήπια συμπτώματα κρυώματος», επισημαίνει, συμπληρώνοντας πάντως ότι υπάρχουν άνθρωποι υψηλού κινδύνου, για τους οποίους η ίδια νόσος μπορεί να αποβεί καταστροφική.

«Σας ενθαρρύνω λοιπόν να είστε όλοι εξαιρετικά προσεκτικοί: Πλένετε τα χέρια σας, παραμένετε σε απόσταση 1,5 μέτρου ο ένας από τον άλλον, μπείτε σε καραντίνα. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να σταματήσετε την εξάπλωση του ιού. Μαζί μπορούμε να πολέμήσουμε αυτόν τον ιό και να αποτρέψουμε μια κρίση στα νοσοκομεία μας. Σας παρακαλώ, φροντίζετε ο ένας τον άλλον, διατηρείτε αποστάσεις και παραμείνετε υγιείς!» γράφει ο Χίβγιου.

Διαβάστε ακόμη

Κορωνοϊός: Θετικός ο αγαπημένος των γυναικών, Ίντρις Έλμπα

Όλγα Κουριλένκο: Θετικό στον κορωνοϊό το πρώην bond girl - Το μήνυμα στους φαν της

Κορωνοϊός: Ούτε οι celebrities μπορούν να ξεφύγουν


 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης