Η Τζένη Μπότση από τις 18 Νοεμβρίου βιώνει μοναδικές στιγμές, καθώς έγινε μητέρα. Η ηθοποιός γέννησε ένα κοριτσάκι, καρπό του έρωτα της με τον Αλέξανδρο Μιχαλά. Αυτές οι γιορτές, λοιπόν, ήταν ξεχωριστές για εκείνη, καθώς είναι οι πρώτες με την μικρή της πριγκίπισσα. Επομένως η πρώτη φωτογραφία του χρόνου, στο Instagram, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική.
Η Τζένη Μπότση έκανε μία ανάρτηση με τη μικρή της, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο στο οποίο κοιτάζει τρυφερά την μπέμπα της. «Επικοινωνία μέσα από τη φωλίτσα μας!!! Τα πρώτα μας λόγια…» έγραψε η ηθοποιός.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.