Ο Στέφανος Μιχαήλ, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου, μίλησε για την προσωπική του ζωή, εξηγώντας ότι οι πιο δύσκολες συναισθηματικά στιγμές που έχει ζήσει ήταν οι χωρισμοί από τις συντρόφους του. Μάλιστα, σχολίασε ότι κάθε χωρισμός για εκείνον ήταν ένας μικρός θάνατος και αναζητούσε εφήμερες σχέσεις για να καλύψει το κενό.
«Μου έχει τύχει να περάσω νύχτα με γυναίκα που δεν θυμόμουν ούτε το όνομά της το επόμενο πρωί. Ήταν άσχημο, την ένιωσα "κοινή". Δεν έχει νόημα κανένα. Είναι τη συγκεκριμένη ώρα που το κάνεις, απλά θέλεις τη διαδικασία, θέλεις να αρπαχτείς από κάπου.
Μου έτυχε και να ερωτευτώ γυναίκα που την είχα δει μόνο δυο φορές που με "έπαιζε" ασταμάτητα και επειδή είχα ανάγκη να πιαστώ από κάπου, ο εγκέφαλος έκανε ένα τεράστιο παιχνίδι και νόμιζα πως ήταν η γυναίκα των ονείρων μου, χωρίς να την ξέρω καν, μέχρι που με πήρε τηλέφωνο ο σύντροφός της» είπε μεταξύ άλλων. Επιπλέον αποκάλυψε: «Συγχωρώ τα πάντα εκτός την απιστία, ενώ τα άλλα μπορώ να τα συγχωρέσω. Η ηθική μου δεν μου το επιτρέπει. Έχω απιστήσει στο παρελθόν, δεν το είχε μάθει, αλλά νομίζω το κατάλαβε μετά από καιρό. Θεωρώ αμαρτία να "παίζεις" με τα αισθήματα του άλλου απλά για να τον ρίξεις στο κρεβάτι. Εγώ πάντα ήμουν ξεκάθαρος, προτιμώ να μην συμβεί τίποτα παρά να παίξω με κάποια».
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»