Μπουράκ Χακί: Ο έρως χρόνια δεν κοιτά, θέλω να παντρευτώ τη Χαρά Παππά

Μπουράκ Χακί: Ο έρως χρόνια δεν κοιτά, θέλω να παντρευτώ τη Χαρά Παππά

«Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Φοβάμαι τα αεροπλάνα, αλλά για να δω τη Χαρά άλλαξα δύο πτήσεις σε μια μέρα», λέει ο Τούρκος

Burrack-Pappa
Τον Μπουράκ Χακί φιλοξένησε χθες βράδυ η Ελεονώρα Μελέτη. Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρότασης γάμου που έκανε στη Χαρά Παππά, διαγωνιζόμενη του GNTM.

Κάνοντας μια εκ βαθέων ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφο της ζωής του, μίλησε για τη γνωριμία τους και πώς κατάφεραν να εκμηδενίσουν τις αποστάσεις και να ξεπεράσουν εμπόδια προκειμένου να είναι μαζί.

Ο Μπουράκ Χακί στα Μεσάνυχτα (Μέρος Α)


«Είμαι πολύ χαρούμενος που τα τελευταία τρία χρόνια είναι στη ζωή μου η Χαρά. Συναντηθήκαμε τυχαία και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Χαρά έκανε το πρώτο βήμα. Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Φοβάμαι τα αεροπλάνα, αλλά για να δω τη Χαρά άλλαξα δύο πτήσεις σε μια μέρα. Η Χαρά ήθελε πολύ να γίνει μοντέλο και τη στήριξα στο GNTM.

Ο Μπουράκ Χακί στα Μεσάνυχτα (Μέρος Β)
Κλείσιμο


Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα ζήσουμε στην Ελλάδα ή στην Τουρκία, ο έρωτας θα νικήσει. Ο πατέρας μου ήταν από τον Κομοτηνή. Στη ζωή μου υπάρχει μόνο η Χαρά και θέλω να την παντρευτώ», είπε μεταξύ άλλων ο Μπουράκ Χακί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης