Η ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε πως την μπερδεύουν συνέχεια στο δρόμο με τη Χρύσα Ρώπα, ενώ η μαμά μιας φίλης της την είχε μπερδέψει με τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο.
«Με μπερδεύουν συνέχεια με τη Χρύσα Ρώπα. Μου λένε “α, έχετε παίξει σε αυτό” και λέω εγώ "ναι, ναι"… Τι να τους πω εγώ; Τους λέω δεν είμαι εγώ η Χρύσα Ρώπα και μου λένε “δεν μπορεί να μην είστε εσείς”.
Και με έχουν βγάλει και στο ίντερνετ ότι μοιάζω με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Μάλιστα, η μαμά μιας φίλης μου, ήταν ο Οικονομόπουλος σε μια αφίσα, και της λέει “ρε συ, η Καίτη τραγουδάει;”.Όχι, δεν έχω γνωριστεί με τον Νίκο Οικονομόπουλο», είπε η Καίτη Κωνσταντίνου.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.