Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου», η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στον εθνικό τελικό της Αλβανίας, για την επιλογή του τραγουδιού της Eurovision. Η ίδια θα ερμηνεύσει το “Fuego”, ενώ επιπλέον στη σκηνή θα εμφανιστεί η Guisy Ferreri αλλά και ο Mahmood που εκπροσώπησε την Ιταλία στον περυσινό διαγωνισμό και κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Μάλιστα ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος θα είναι ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής της Αλβανίας για την επιλογή του τραγουδιού της χώρας.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.