Η Κάθριν Κέλι Λάνγκ, η γνωστή μας ως Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία», βρίσκεται στη χώρα μας, καθώς πρόκειται να συμμετάσχει στο σίριαλ «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ.
Σήμερα σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Μεσημέρι, της ανατέθηκε να επιλέξει υποθετικά τον πλέον κατάλληλο Έλληνα που θα μπορούσε να αναλάβει τον ρόλο του γοητευτικού Ριτζ σήμερα.
Το κάστινγκ-παρωδία ανέδειξε νικητή τον Αλέξη Γεωργούλη. Οι αντιδράσεις στον αέρα του Γιώργου Λιάγκα ήταν επικές.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.