Ανατροπή της τελευταίας στιγμής με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να παραμένει στην ελληνική τηλεοπτική αγορά και να συμφωνεί με τον ΣΚΑΪ. Ο σταθμός ήδη εξασφάλισε δύο ημέρες προβολής για το “VOICE” το οποίο θα προβάλλεται από τον Οκτώβριο. Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής με τους Πάνο Μουζουράκη, Κωστή Μαραβέγια, Σάκη Ρουβά και Ελενα Παπαρίζου να συνεχίζουν, ενώ και ο Γιώργος Καπουτζίδης παραμένει στη θέση του παρουσιαστή.
Οι συζητήσεις του καναλιού με τον τούρκο παραγωγό για την ένταξη και του “My style rocks” αλλά και του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” συνεχίζονται, ωστόσο το “Survivor” και το “Power of love” έχουν αποκλειστεί από το πακέτο των εκπομπών που ενδιαφέρουν τον ΣΚΑΪ.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.