Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ κυνηγάει το ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου
Η Βραζιλιάνα καλλονή είναι καλλιτεχνική φύση...
Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ είναι η καλύτερη διαφήμιση για το νησί της Μυκόνου.Η Βραζιλιάνα καλλονή με το αψεγάδιαστο κορμί τις τελευταίες μέρες έχει ρίξει άγκυρα στο νησί των Ανέμων και δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες από τις διακοπές της.
Αυτή τη φορά η πανέμορφη Ιζαμπέλ ανέβασε πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες καθώς πόζαρε στο φακό με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
Στις τρεις τελευταίες εικόνες που ανέβασε γράφει στις λεζάντες πως κυνηγάει το ηλιοβασίλεμα.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.