Σοκαρισμένος ο Κώστας Βουτσάς με την έκρηξη στο Κολωνάκι- «Πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια μας»

Σοκαρισμένος ο Κώστας Βουτσάς με την έκρηξη στο Κολωνάκι- «Πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια μας»

Ο ηθοποιός μένει πολύ κοντά στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου 

Kostas_Voutsas
Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές Αρχές, το πρωί της Πέμπτης, λόγω της έκρηξης αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν δύο άτομα, ένας αστυνομικός που βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας και ο νεωκόρος της εκκλησίας.

Η έκρηξη έπιασε στον ύπνο τον Κώστα Βουτσά, το σπίτι του οποίου βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης και σε δηλώσεις που έκανε στην Espresso, αποκάλυψε τι συνέβη όταν άκουσαν την έκρηξη. Όπως ανέφερε απέφυγε να βγει εκτός σπιτίου, μέχρι και που ενημερώθηκε για το τι ακριβώς συνέβη.


«Ήταν λίγο μετά τις 7, όταν ακούστηκε το μπαμ και πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια μας. Δεν κατάλαβα τι έγινε, γιατί ο Άγιος Διονύσιος βρίσκεται πίσω από την πολυκατοικία μας και δεν μπορούσα να δω. Λίγο αργότερα άκουσα τις σειρήνες των περιπολικών και βγήκα στο μπαλκόνι. Είδα αστυνομικούς να κλείνουν τις οδούς με κορδέλες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πήγε το μυαλό μου σε τέτοιο κακό. Ωστόσο απέφυγα να κατέβω από το σπίτι, μέχρι που ενημερώθηκα για τη βόμβα από τους γείτονες και την τηλεόραση. Είμαστε όλοι καλά, αλλά τρομάξαμε. Είναι τρομερά πράγματα αυτά. Ανήκουστα.», δήλωσε ο ηθοποιός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης