Διαψεύδονται από τον ΣΚΑΪ οι φήμες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και θέλουν τη Σία Κοσιώνη να αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου και από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.
«Πρόκειται για ανυπόστατες φήμες, οι οποίες δεν γνωρίζουμε γιατί και πώς προέκυψαν» σχολίασαν στελέχη του ΣΚΑΪ βάζοντας τέλος στα σενάρια για «εισόδους και εξόδους δημοσιογράφων» όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν. Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες η ανκοργούμαν του σταθμού δέχτηκε δεκάδες τηλεφωνήματα σχετικά με την παραμονή της στο ΣΚΑΪ, μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αποχωρεί δυσαρεστημένη.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.