Η συλλογή Simplicité εκφράζει την ήσυχη πολυτέλεια, την υψηλή ποιότητα και τη μίνιμαλ αισθητική που στέκεται πάνω από τις τάσεις.
H Ναόμι Κάμπελ ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους
Η Ντέμι Μουρ
Ανάμεσα στους 850 προσκεκλημένους είναι οι Αμερικανίδες σταρ Ντεμί Μουρ και Λιβ Τάιλερ, το ζεύγος Μπέκαμ, το ζεύγος Κλούνεϊ και τα διάσημα μοντέλα Σίντι Κρόφορντ και Ναόμι Κάμπελ.
Επίσης, 1200 πολίτες που έλαβαν πρόσκληση κατόπιν κλήρωσης. Ο γαμπρός είναι συνεργάτης του Τζορτζ Κλούνεϊ και του συζύγου της Σίντι Κρόφορντ στην εταιρεία τεκίλας που ίδρυσαν οι δυο τους το 2013.
Το νυφικό της πριγκίπισσας Ευγενίας
Η νύφη επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό νυφικό με βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη των Peter Piloto και Christopher de Vos. Επέλεξε να μην φορέσει πέπλο, αλλά μόνο την τιάρα Grenville που ανήκε στην μητέρα της βασίλισσας Ελισάβετ.
Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, η πριγκίπισσα Ευγενία επέλεξε αυτό το νυφικό με την ανοιχτή πλάτη γιατί ήθελε να δείξει στον κόσμο τα σημάδια από τις ουλές από την επέμβαση που είχε κάνει στην πλάτη της σε ηλικία 12 ετών.
Η νύφη είχε ήδη επιλέξει το νυφικό που θα φορούσε από την στιγμή που ανακοίνωσε τον γάμο της τον Ιανουάριο. «Ήξερε τον σχεδιαστή και την εμφάνιση που ήθελε να έχει» είχε δηλώσει η 28χρονη πριγκίπισσα σε συνέντευξή της.
Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού
Ήταν Φεβρουάριος του 2010,όταν η Πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης ταξίδεψε με την οικογένεια της σε ένα πριβέ ελβετικό θέρετρο για να γιορτάσει τα 50α γενέθλια του πατέρα της, του Δούκα της Υόρκης, Πρίγκιπα Ανδρέα. Εκεί σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο Ευγενία ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά τον Τζακ, ο οποίος βρέθηκε εκεί για πολύ λίγες μέρες μαζί με φίλους του για να κάνουν σκι. Έτσι την εποχή που η Ευγενία σπούδαζε πολιτικές επιστήμες και ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ, ο 20χρονος Τζακ, εργαζόταν μετά το σχολείο σε ένα στέκι στην κομητεία του Ντέβον, έχοντας χρέη μπάρμαν και σερβιτόρου, καθώς εκτός από τα φτιάχνει ποτά, έπρεπε να στρώνει και τα τραπέζια του μαγαζιού.