Με μια τρυφερή φωτογραφία του πρώην αγαπημένου της, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο προχθές το βράδυ, αποχαιρέτισε η Αριάνα Γκράντε τον αδικοχαμένο ράπερ Μακ Μίλερ.
Πρόκειται για την πρώτη ανάρτηση της τραγουδίστριας λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο 26χρονος μουσικός έφυγε από τη ζωή, πιθανόν από υπερβολική δόση ναρκωτικών.
Στην φωτογραφία που ανάρτησε και που - όπως φαίνεται - είχε τραβήξει η ίδια την εποχή της σχέσης τους, η οποία κράτησε δύο χρόνια, εμφανίζεται ο νερός ράπερ καθισμένος στο γρασίδι να κοιτά την κάμερα. Στο μπροστινό μέρος διακρίνονται μάλιστα τα παπούτσια της τραγουδίστριας.
Η φωτογραφία δεν έχει λεζάντα, ωστόσο φανερώνει εύγλωττα τα συναισθήματα τρυφερότητας που έτρεφε ακόμα η νεαρή ποπ σταρ για τον πρώην της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο η Γκράντε απενεργοποίησε τα σχόλια στη σελίδα της στο Instagram, αφού πολλά τρολ του διαδικτύου έσπευσαν να την κατηγορήσουν ότι φέρει και η ίδια μερίδιο ευθύνης για τον θάνατο του ράπερ.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.