H ποπ σταρ Cheryl χωρίζει από τον Liam Payne μετά από δυόμισι χρόνια σχέσης

H ποπ σταρ Cheryl χωρίζει από τον Liam Payne μετά από δυόμισι χρόνια σχέσης

Ανακοίνωσαν το νέο στους εκατομμύρια φαν τους με πανομοιότυπα tweets

cheryl-liam
Η Liam Payne και η Cheryl (παλιότερα γνωστή ως Cheryl Cole), ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ζευγάρια ζευγάρια της βρετανικής σοουμπίζ θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους, βάζοντας τέλος σε μια σχέση δυόμισι ετών.

Όπως ανακοίνωσαν και οι δύο τραγουδιστές μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Twitter, ο χωρισμός τους ήταν μια δύσκολη απόφαση.

Η πρώην σταρ των Girls Aloud, που έκλεισε τα 35 το Σάββατο, και το 24χρονο μέλος των One Direction έγραψαν στην πανομοιότυπη ανάρτησή τους ότι «ακόμα αισθάνονται πολλή αγαπη ο ένας για τον άλλον σαν οικογένεια». Όπως εξήγησαν στους 40 εκατομμύρια φαν τους, που ακολουθούν τους δύο λογαριασμούς τους, ο γιος τους Bear είναι όλος τους ο κόσμος. «Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική του ζωή όσο αναζητάμε τρόπο να το χειριστούμε αυτό μαζί», έγραψαν οι δύο σταρ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2008 στο σόου X-Factor, όπου η Cheryl ήταν κριτής και ο νεαρός Liam περνούσε από οντισιόν σε ηλικία 14 ετών. Αρκετά χρόνια μετά, το 2016, έγιναν ζευγάρι και τον περασμένο Μάρτιο απέκτησαν μαζί ένα παιδί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης