Σε λυγμούς ξέσπασε η Βαλαβάνη μετά την αποχώρησή της: Οι πρώτες δηλώσεις της
Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ, κατά την αποχώρησή της από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού- «Έφτασα πολύ κοντά στην πηγή που λέγεται τελικός, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να πιω νερό», δήλωσε, μεταξύ άλλων
. ΄Ηταν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά και ξέσπασε σε λυγμούς. Όταν ήρεμησε λίγο αργότερα είπε: «Τεσσεράμιση μήνες τώρα, το να είσαι με ένα σακίδιο και τα μόνα πράγματα που να έχεις είναι μία αλλαξιά ρούχα και λίγο φαγητό, πραγματικά είναι πολύ σκληρό αλλά, από την άλλη είναι κάτι το οποίο σε μαθαίνει για την ζωή!».
Και πρόσθεσε: «Έφτασα πολύ κοντά στην πηγή που λέγεται τελικός αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να πιω νερό. Μπορώ να πω ότι είμαι στεναχωρημένη, από την άλλη όμως μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ χαρούμενη γιατί είμαι η τελευταία γυναίκα στο Survivor, και ήταν αναμενόμενο ότι θα φύγω! Κλείνω την πόρτα ως η τελευταία παίκτρια. Πλέον το Survivor είναι μία ανδρική υπόθεση Είμαι πολύ ικανοποιημένη και τυχερή που το έζησα. Θα το λέω συνέχεια. Πραγματικά φεύγω γεμάτη».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.