Τη δέκατη θέση του Ακύλα στη Eurovision σχολίασε η Πωλίνα, τονίζοντας ότι και αν πολλοί περίμεναν ένα καλύτερο αποτέλεσμα, εκείνη βρήκε την εμφάνισή του εξαιρετική.
Η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» που προβλήθηκε την Παρασκευή 22 Μαΐου, αναφέροντας ότι ο Έλληνας εκπρόσωπος πιέστηκε από τα στοιχήματα που τον ήθελαν μέχρι και τη βραδιά του μεγάλου τελικού εντός της πεντάδας.
Πιο συγκεκριμένα, η Πωλίνα δήλωσε: «Περιμέναμε κάτι καλύτερο, αλλά ο Ακύλας ήταν εξαιρετικός. Όλα αυτά τα στοιχήματα και η πίεση σε κάνουν να νιώθεις καμία φορά ότι πρέπει να το φέρεις. Ένιωσε αυτό το βάρος. Θα περάσουν οι μέρες, θα αποφορτιστεί και θα απολαύσει και αυτός αυτό που έζησε, και θα σκεφτεί τι θα κάνει από εδώ και μπρος, αυτό έχει σημασία».
Δείτε το βίντεο
Όσο για τη Βουλγαρία που αναδείχτηκε η νικήτρια της φετινής Eurovision με την Dara, η Πωλίνα ανέφερε: «Όταν είδαν τον Β' ημιτελικό είπα ότι είναι ένα κομμάτι που θα πάει ψηλά» και πρόσθεσε: «Πίστεψα ότι στην πρώτη θέση θα είναι το δικό μας κομμάτι. Μας είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου για τη Φινλανδία, αλλά εγώ δεν το πίστεψα. Όταν είδαν τον Β' ημιτελικό πίστεψα τη Βουλγαρία και τη Γαλλία επίσης».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.