Για το παιδί της μίλησε η Μελίνα Μακρή και αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την ομιλία του. Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι πηγαίνει τον γιο της σε λογοθεραπεύτρια, προκειμένου να βοηθηθεί. Ωστόσο, αποκάλυψε και το άγχος που ένιωσε στην αρχή.
Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day», η Μελίνα Μακρή δήλωσε αρχικά για τον γιο της: «Ο γιος μου είναι 3,5 ετών. Γενικά έχουμε μείνει πίσω, γιατί το παιδί μου δεν μιλάει ακόμα. Πηγαίνει λογοθεραπεία γιατί έχει καθυστερήσει λίγο η ομιλία του. Ήμουν ενοχική, νόμιζα ότι φταίω εγώ».
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, μίλησε για την ανησυχία που είχε στην αρχή βλέποντάς τον γιο της να δυσκολεύεται. «Εγώ στην αρχή αγχώθηκα, γιατί όταν πέρασε δύο χρονών και δεν μου έλεγε ¨μαμά" πήγα σε αναπτυξιολόγο. Πρότεινε τις λογοθεραπείες και είπε πως κάποια αγόρια καθυστερούν πολύ την ομιλία τους, είναι λίγο τεμπέλικα», είπε κλείνοντας.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.