Χάρης Βαρθακούρης: Η Αντελίνα είχε πρόταση για εκπομπή αλλά ήταν πολλές οι ώρες και για μένα ήταν απαγορευτικό

Χάρης Βαρθακούρης: Η Αντελίνα είχε πρόταση για εκπομπή αλλά ήταν πολλές οι ώρες και για μένα ήταν απαγορευτικό

Η σύζυγός μου συζητάει τηλεοπτικές προτάσεις αλλά δεν θα το κάνει ακόμα, γιατί χαίρεται τη ζωή της στο σπίτι, πρόσθεσε ο τραγουδιστής

Χάρης Βαρθακούρης: Η Αντελίνα είχε πρόταση για εκπομπή αλλά ήταν πολλές οι ώρες και για μένα ήταν απαγορευτικό
Τους λόγους που η σύζυγός του, Αντελίνα, επέλεξε να μην ενταχθεί στην παρουσίαση της εκπομπής The View, παρά το γεγονός ότι της έγινε σχετική πρόταση, αποκάλυψε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Ο τραγουδιστής τόνισε ότι η προτεραιότητα της συζύγου του παραμένει η οικογένεια και η καθημερινή ζωή στο σπίτι, καθώς τα παιδιά έχουν ανάγκη τη φροντίδα και την παρουσία της, πράγμα το οποίο προτιμά κι ο ίδιος. Παράλληλα, επισήμανε ότι το τηλεοπτικό περιβάλλον και οι απαιτήσεις του χρόνου αποτέλεσαν καθοριστικό παράγοντα στην απόφασή της.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο Breakfast@Star, ο Χάρης Βαρθακούρης εξήγησε: «Η Αντελίνα συζητάει τηλεοπτικές προτάσεις αλλά δεν θα το κάνει ακόμα, γιατί χαίρεται τη ζωή της στο σπίτι, τη μητρότητα της και τα παιδιά την έχουν ανάγκη. Είχε πρόταση η Αντελίνα για να είναι στο The View. Ήταν πολλές οι ώρες και αυτό για μένα ήταν απαγορευτικό και για την ίδια όμως. Όταν μας έγινε η πρόταση ήταν μεσημεριανή η εκπομπή. Κυρίως λόγω χρόνου δεν έγινε».

Δείτε το βίντεο
Ο ίδιος πρόσθεσε αναφορικά με την τηλεοπτική του εμπειρία: «Κανείς δεν σου εξασφαλίζει την επιτυχία στη θεαματικότητα, είναι ένα ρίσκο η τηλεόραση. Στο σόου που έκανα στον ΣΚΑΪ δεν σου άφηνε καμία ελευθερία. Αν με ρωτούσαν τώρα, δεν θα το έκανα ξανά».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης