Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Γιούλικα Σκαφιδάσήμερα, Παρασκευή 3 Οκτώβρη και έκανε μια ανάρτηση στα social media θέλοντας να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους θαυμαστές της.
Η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τα 44α γενέθλιά της και σε αυτή, ανέβασε μια φωτογραφία όπου ποζάρει ανάμεσα στα παιχνίδια του γιου της. Στη λεζάντα, με την οποία συνόδευσε τη δημοσίευσή της, η Γιούλικα Σκαφιδά εξήγησε πώς πέρασε τη μέρα της, ενώ έκανε ένα σχόλιο για τον χρόνο που περνάει, τονίζοντας πόσο καλά της έχει φερθεί.
Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε: «Έτσι με βρήκε η μέρα των γενεθλίων μου! Τακτοποίησα ευλαβικά όλα τα αμαξάκια και τα φορτηγακια του Άγγελου, ξάπλωσα στο πάτωμα να πάρω μια ανάσα! Έκανα τους υπολογισμούς μου (χρόνια και έργα) και έβαλα να ακούσω κάτι από τα παλιά! Ο χρόνος αν και αμείλικτος -όπως λέει η αδερφή μου η γιατρός- μου έχει φερθεί υπέροχα!».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.