Πιο καλά από ποτέ νιώθει η Ιωάννα Τούνη με το σώμα της, όπως δήλωσε μέσα από τα social media.
Η Instagrammer ανάρτησε μια φωτογραφία της μετά από προπόνηση στο γυμναστήριο και δείχνοντας τους κοιλιακούς της. Όπως τόνισε, σε λίγες ημέρες πλησιάζει τα 32, είναι μητέρα ενός παιδιού δυόμιση ετών, αλλά θεωρεί πως η φυσική της κατάσταση δεν έχει υπάρξει καλύτερη. Αναρωτήθηκε μάλιστα αν είναι απλώς τυχερή, ή αν η εικόνα της είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.
«Σε λίγες ημέρες γίνομαι 32, έχω ένα μωρό 2,5 ετών και το σώμα μου – θα τολμήσω να πω – ότι είναι καλύτερο από ποτέ… Τελικά είμαι απλά ''τυχερή'' ή προσπαθώ, κουράζομαι και δουλεύω για αυτό; Αν μπορώ εγώ, μπορείς και εσύ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη δημοσίευση που έκανε.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.