Όζι Όσμπορν: Το «αντίο» του Έλληνα κιθαρίστα που συνεργάστηκαν για επτά χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

Όζι Όσμπορν: Το «αντίο» του Έλληνα κιθαρίστα που συνεργάστηκαν για επτά χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

Ο Gus G αποχαιρέτησε τον εμβληματικό frontman των Black Sabbath, που πέθανε στα 76 του χρόνια

Όζι Όσμπορν: Το «αντίο» του Έλληνα κιθαρίστα που συνεργάστηκαν για επτά χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»
Το δικό του «αντίο» στον Όζι Όσμπορν, απηύθυνε μέσα από τα social media ο Gus G, ο Έλληνας κιθαρίστας που βρέθηκε στο πλευρό του θρύλου της heavy metal για επτά χρόνια.

Ο κατά κόσμον Κώστας Καραμητρούδης έκανε μία ανάρτηση την Τετάρτη 23 Ιουλίου, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο Όσμπορν πέθανε στα 76 του χρόνια με τη δυσάρεστη είδηση να επιβεβαιώνεται από την οικογένειά του.

Ο κιθαρίστας μοιράστηκε φωτογραφίες από την κοινή τους πορεία και αποχαιρέτησε τον θρυλικό frontman με λόγια ευγνωμοσύνης για τις στιγμές που μοιράστηκαν, ενώ θυμήθηκε την ηχογράφηση άλμπουμ που έκαναν μαζί, αλλά και τις περιοδείες σε όλον τον κόσμο.

Όπως έγραψε ο Gus G στη λεζάντα της δημοσίευσής του στο Instagram: «Αναπαύσου εν ειρήνη Όζι Όσμπορν. Αγαπημένε Όζι – Σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα – για τις συμβουλές, τις πολύτιμες αναμνήσεις και για τη Μουσική. Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ως κιθαρίστας, ήταν η ύψιστη τιμή της καριέρας μου να ηχογραφήσω ένα άλμπουμ και να περιοδεύσω μαζί σου σε όλο τον κόσμο για 7 χρόνια. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια».

Δείτε την ανάρτησή του


Όζι Όσμπορν: Το «αντίο» του Έλληνα κιθαρίστα που συνεργάστηκαν για επτά χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο κιθαρίστας στο protothema.gr είχε μίλησε για τον Όσμπορν και τη συνεργασία τους: «Έχει καλό αυτί ο Όζι. Κοίτα, η ζωή του μουσικού είναι να παίζει. Δεν υπάρχουν διακρίσεις στη μουσική. Εγώ χρόνια πολεμάω να είμαι καλός κιθαρίστας. Να βγω έξω. Το 2009 είχε ακουστεί το όνομά μου - με θεωρούσαν ανερχόμενο κιθαρίστα. Ήμουν στην Καλαμαριά και ετοιμάζαμε περιοδεία με τους Firewind. Με φώναξαν μέσω του μάνατζερ του Όζι να πάω στην Καλιφόρνια να περάσω από ακρόαση. Εντάξει, μου φάνηκε κάπως αλλά εμένα με ενδιέφερε να πάω προετοιμασμένος, να παίξω, να με ακούσει και να με πάρει. Ε, αυτό έγινε. Ξέρει τι είναι αυτό που ζητάει από έναν κιθαρίστα ο Όζι. Είναι και θέμα χημείας. Εμείς ταιριάξαμε αμέσως. Πήγα, με άκουσε και μετά από δύο μέρες ηχογραφούσαμε τον νέο του δίσκο».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης