Πώς βίωσε τον σεισμό του 1981 αφηγήθηκε η Σόφη Ζαννίνου. Η ηθοποιός, που εκείνη την περίοδο συνεργαζόταν με τον Χάρρυ Κλυνν, θυμήθηκε πως στις 24 Φεβρουαρίου βρισκόταν στο θέατρο μαζί του. Μέσα στον πανικό, βγήκε στον δρόμο βιαστικά, αρπάζοντας τα ρούχα της και κατά λάθος πήρε μαζί της και το πλακάτ της παράστασης που έγραφε «Αίσχος». Ο Χάρρυ Κλυνν, πρόσθεσε, βγήκε στους δρόμους ντυμένος ως «Ελλάδα», φορώντας ξανθιά περούκα. Και οι δύο, τρομαγμένοι, κατέληξαν να τρέχουν στους δρόμους της Αθήνας ντυμένοι με τα κοστούμια της παράστασης.
Πιο αναλυτικά, η Σόφη Ζαννίνου αφηγήθηκε στην εκπομπή «Τα Τετράγωνα των Αστέρων», το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουνίου: «Έχω βγει 24 Φεβρουαρίου, που έγινε το ’81 ο σεισμός. Ήμουν σε πρόγραμμα με τον Χάρρυ Κλυνν και βγήκα στο δρόμο αρπάζοντας τα ρούχα μου όπως όπως. Κατά λάθος, στον πανικό μου, πήρα και το πλακάτ που έγραφε “Αίσχος” – “Αίσχος” λεγόταν η παράσταση που κάναμε – και βγήκε κι ο Χάρρυ Κλυνν στο δρόμο ντυμένος “Ελλάδα”, με ξανθά περούκα… και βγήκαμε πανικοβλητοί στους δρόμου».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.