Ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοσή του στο θέατρο, στο οποίο έχει πλέον επιστρέψει μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, παραδέχτηκε ο Δημήτρης Σταρόβας. Αν και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες, αφού ήρθε αντιμέτωπος με την τόσο σοβαρή περιπέτειας υγείας του μόλις πριν από έναν χρόνο, ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος, υπογραμμίζοντας την αποδοχή και την προσοχή που δέχεται από τον περίγυρό του. Όσον αφορά στον ρόλο του στην παράσταση «Εκείνος και εκείνος», μέσα από την οποία θα κάνει και πάλι την εμφάνισή του πάνω στη θεατρική σκηνή, ο μουσικός και ηθοποιός εξήγησε ότι έχει προσαρμοστεί στις δυνατότητές του.
Πιο αναλυτικά, ο Δημήτρης Σταρόβας εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρωί της 30ής Μαΐου: «Η παράσταση “Εκείνος και εκείνος” είναι η γνωστή σειρά του παρελθόντος του Κώστα Μουσελά που αφορά δυο τύπους άστεγους. Έναν τον υποδύεται ο Γιώργος Κωνσταντίνου και τον άλλον Λεωνίδας Κακούρης. Τον ρόλο μου τον έχουμε προσαρμόσει σε εμένα, εγώ δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου. Γιατί εντάξει, δεν το λέω και επάνοδο κανονική, παρότι που έχουμε κάνει μια προσαρμογή, δεν επηρεάζει την παράσταση αυτό»
Δείτε το βίντεο
Ο μουσικός και ηθοποιός στάθηκε στην αισιοδοξία που τον χαρακτηρίζει, παρά τις δυσκολίες που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει: «Δύσκολες στιγμές πέρασα και περνάω, είμαι αισιόδοξος. Αυτό που θα ήθελα να πω στον κόσμο είναι να έχει υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία. Υπάρχουν στιγμές που δεν είναι 20 χρόνια πριν, είναι πρόσφατος το γεγονός αλλά δεν αφήνω να με πάρει από κάτω. Είμαι σε μια περίοδο που μου συγχωρούνται όλα, με συμπαθούν και με αγαπούν όλοι. Δεν απομακρύνθηκε κανείς, αλλά 2-3 άνθρωποι ήταν πολύ πιο κοντά από πριν».
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.